Системи різної бітності

Якщо хтось не знає: з 2019 року компанія Нвідіа, оголосила припинення підтримки 32 біт систем. Тобто буде проблема з відеокартами якщо по глупості вони ламатимуться раніше.

У мене ліцензія на 32 біт.

Задумався: ну чого я ніколи не ставив Лінукс 64 біт, як апаратна це підтримує?

Заватажив Лінукс Зорін 64 біт.

А тепер задумався: чи буде грітись системник на 64 біт  більше чим 32 біт?

Припускаю, що в нормальному режимі, температури будуть ті ж самі?

Материнка, як охолодити чіпсет?

Асус, пішла у святкування до 8 Січня.

А мені треба зважувати справи, добре хто -то сказав "Як проведеш старий рік так і вїдеш в новий"  поки політ нормальний але нова відеокарта без кулера, сама гріється 36 - 38С, думаю норма, але це додало тепла в системнику.

Поки я шукаю як охолодити материнку чи кулер на ЦП взяти кращий чи замінити  термопрокладку чипсету(десятий рік його радіатор не знімався) прошу по скрину перевірити чи правда, що материнка почала грітись http://pixs.ru/showimage/SnimokPNG_4910263_28833467.png

UAM

UAM
8182 7850

Краща відповідь:

Да, греется. Да, надо менять термопасту, Да, надо закрывать корпус.

Еталон кольору?

Колись до дрібниць(скрупульозно) налаштовував кольорові кінескопи, результат був блискуче.

Скажіть як звірити точність передачі цифрового монітору?

Перша відеокарта дала цікаві налаштування кольору(дозволила виконати вручну та силами драйверів), поставив нову і не можна впізнати картинку але схоже вдалось вивести майже ідеально...

Та як звірити з еталоном?

Напевно це не точне рішення я зараз звірив старий скрин з новим і різниці майже не помітно http://pixs.ru/showimage/SnimokPNG_9386713_28822640.png

Як же напевно знати, що екран налаштовано точно?

8263 7925

Краща відповідь:

то називаеється калібровка монітору, робиться спеціальним пристроєм.

Вхід через Фейсбук


На моєму моніторі не видно як увійти на той форум через Фейсбук я бачу Твітер і ВК

Там є такий вхід як стверджує модератор?

Звідки походить "Ялинка"?

Питання іронічно новорічне: звідки походить "Ель" або чим в Україні можна було би замінити Ялинку?

547 566

Краща відповідь:

Дідуха, прикрашеного стрічками та блискітками, ще й досі ставлять у селах біля покуту на Різдво - традиція, що йде коріннями у язичницькі обряди. Християнство християнством, а пра-пра-пра-дідівських богів та предків шанують. А взагалі, звичай прикрашати деревце на самий короткий зимовий день походить не тільки від кельтів та германців з їх друїдичними віруваннями. В Єгипті приносили додому в це самий короткий зимній день пальмові гілки як символ перемоги життя над смертю (так, Sisyphus був правий, а може знав :) ). А про етимологію "ялини" можна й прочитати в неті, про індоєвропейське коріння та таке інше.

Як реставрувати відеокарту?

Зараз не буду уточнювати модель карти, тепер коштує 1000 грв.  Радеон. Працювала карта понад 1 рік.  Кулер на ГП маленький, і радіатор в межах його розміру, ознак перегріву не помічав, ігри не грався.  Цікаві ознаки перед кончиною, що після виходу зі сну, монітор в процесі роботи, міг і не один раз повторювалося, тухнути з написом "перевищення частоти" вказував прилічніньку частоту. Одного разу, і зовсім не проснувся(вихід зі сну ПК). Якщо ГП то можна викинути. Однак перевищення частоти на мою думку може бути через зниження живлення в схемі, і буває через кварцовий резонатор. Сам резонатор часто дає значну хибку, а підтоптана система живлення і критично звела.  Резонатор задає частоту такту ГП, чи може це вплинути на частоту монітора? Ну які найймовірніші причини?

Карта сумісна з Він 10, а моя інтегрована несумісна, і часто глючить з цієї причини бо драйвер давно не випускається.


Куди вставити пять копійок?

Думаємо: в Україні ще є де можна застосувати від 5 до 50 копійок?

Назвіть ці застосування?

Що в містах України є золотим дном?

Образотворче і виховниче питання: не згадаю людину, а згодом він виріс у вченого, що шкільного віку, з металолому зібрав автомобіль і їздив на ньому у Школу.

У мене стало питання, а що в містах України є золотим дном бо як на мене то гора металолому з якого можна зібрати сьогодні і вертоліт ну я зараз з гірстки металолому збираю годинничок http://board.i.ua/lot/499404/

Не кажіть, що у селах, золоте дно то гірстка гімна бо з нього можна зібрати будинок або в давнину кізяком топили пічки і пекли на кізяках хліб. Ні. З селом я дещо розбираюсь, в селі легше розкрутитись з 5 копійок у мене сусіди з старого подвіря і каркасу, цього літа вимахали новий дім.

Але передаю слово експертам: що в містах України є золотим дном?

Росташування за координатами?

Чи є в Інтернет, щоб ввести координати широти, і відразу вказало точну адресу на карті?

Часто погодні програмки, виводять не одне однойменне помешкання, розрізнити або визначити районний центр, можна лише за координатами. 

Може є калькулятори аби швидко знайти на карті, маючи лише параметри координату?

Телефон Китай Samsung GT-E1200I(sek)

Мені дзвонять на дисплеї пише "Вимк..." що саме я не розумію. Дзвонити не встигає бо відразу і збиває(дзвінок пропущено і напис про вимкнення) можливо вимикає виклик.


Помітив, що як перезапускаю телефон то мелодія привітання дуже тихо, заходжу в налаштунки профілю там гучність середня, ставлю на макс. зберігаю, дивлюсь воно зіскочило на середнє.

Оскільки не знаю, що вимкнено то скидаю заводські налаштування, але ці проблеми не вирішуються.

СМС надходять, сервіси типу *111# працюють, набираю 5000, все добре і чутно.

Проблема: не зберігає окремі налаштунки і збиває коли мені дзвонять.

В спеціалізовані форуми написав, поки мовчать, може тим, що телефон підробка, глянув як перепрошити і прошивки на оф-сайті так цієї моделі нема.

Думаю може глюкнула память.

Які причини?