Колонки через ЮСБ, як подається 5В?

Колонки які у мене успішно відреставровані а саме, що живляться окремо в розетку, тепер в продажу не поширені, а зіткнувся з живленням через ЮСБ ну тобто 5В.  При цьому їх потужність може перевищувати проти моїх у понад 4 раз. Лякнуло, що позичка струму через системний ресурс, може нашкодити ПК або такий апгрейд обійдеться у 1000 грн, щоб оптимізувати БЖ.  То де ж беруть такі колонки 5В з БЖ системника чи материнка додатково перетворює з 12В?  Чи є в схемі таких колонок свій посередній адаптер чи стабілізатор, що передає на звукову схему?

На ваших моніторах є полоси?

На цьому каналі, почався проявлятись ефект черезрядності(чересстрочность) 


В підтримці Асус, рекомендують звірити з інтегрованою відеокартою але ЦП не вижме 1080р

Вам треба перевести відео в 1080р  і переконатись, що на екрані не посипались густі полосочки


Якщо таке явище бачуть всі то я рапортую проблему на ТСН

Справа в тому, що інший канал не проявляє подібного спотворення, і думаю або моя карта не справляється з синхронізацією або на каналі неполадки?

1089 991

Краща відповідь:

Все залежить, що Ви розумієте під словами "густі полосочки". У мене установка 1080р призводить до такого спотворення, при якому цільне зображення ніби ділиться на горизонтальні смужки, що дещо зміщені одна відносно одної, через що, наприклад, контур собаки виходить дещо хвилястий чи "рваний".

Звіримо продуктивність між картою і процесором?

Ось за цим скрином чи повинен ЦП бути сильнішим за відеокарту?


У мене виходить, що ЦП  слабший за ГП  такий баланс прийнятний?


179 182

Краща відповідь:

Индекс производительности у процессора-это сравнение производительности среди разных моделей процессоров, а индекс производительности видеокарты это сравнение производительности с другими видеокартами. Т.е если у процессора индекс 4.9 а у видеокарты 6.8 это не значит что ЦП слабее видеокарты,а значит что в сравнении с другими моделями ЦП он получил такой индекс и видеокарта соответственно получила 6.8 в сравнении с другими видеокартами.Для каждого оборудования разные тесты.А вообще тест индекса производительности не о чем не говорит,она служит лишь для того чтобы показать,сможет ли Ваше железо работать с ОС.

Відстань між очима і новим телевізором?

Телевізор на зразок плазмового, діагональ десь 35 см. ще й вузький, глядач  сидить у старому положенні коли працював телевізор променевої трубки з діагоналлю 61 см, тобто понад 2 м.


Забувся  яка формула відстані до телевізора, кажись 1.5 множимо на діагональ то вийде більше пів метра.

Мама каже гірше бачить і болить голова.  І думаю, що напружує очі бо дивиться на маленький монітор і дуже далеко сидить.

Нагадайте як розрахувати відстань до монітору?

Хром і Хроміум друзі?

Оці два браузери між собою знайомі?



Питання про змінний резистор в електроніці.

Зараз тестую свої 10-річні давності колонки на ПК, є значні результати ремонту але на слух, лівий канал, трохи слабше йде...  Повертаю регулятор гучності і саме лівий канал тріщить при обертанні ручки, скільки обертай і тріщить, а правий ні.  Замислився, що за 10 років, я ручкою не користуюсь, рухомі частини не могли стертись, отже самовільне окислення та і все.  Але так можна купити новий який лежав в магазині не один рік, і теж в жахливому стані?


Ну можна припустити, що наносять масло, висохло та забруднилось окисом.

Як купити якісний резистор?

Що ви вміли робити у свої 10 років?

Згадайте найкраще до чого ви мали хист, як було всього 10 років?


Заніс питання до гурту, може тим, що робити з хистом це не коли мама задала дисципліну, а ви робите це з любовю.

Неправильна антена

Які мінуси в плані розсіювання сигналу та його спрямування а також шкідливі моменти  якщо вставити в модем не ЮМТС а СДМА антену?


Думаю наскільки це питання критичне  якщо у мене стоїть неправильна антена.

Прошу відгукнутись про виробника кулера?

Замінив видувний кулер ну відомо, що у них десятки тисяч годин термін життя як помножити на десять років от один вже зупинився, а за ним торохтить і процесорний, чекати поки зовсім стане не хочеться, і тут дилема: є дешеві на три піни але на один сокет, материнка стара як стане то міняти до нової і процесор і память та ще й кулер, є універсальний але й так вже потратився понад 1500 грн. на ремонт, кулер не дешевий, є універсальний але три піни цей розєм на материнці вже зайнятий, ціна оптимальна.  Три піни на материнці займає вдувний який мені тут колись радили купити він же Залман, не скаржусь на нього живе без профілактики 4 роки.  І є рішення Vinga VCF-120LED Red ним замінити Залман так як цей на Мулекс, і звільниться для три піни на ЦП.


І що це за китайські Вінги є відгуки(бо один не давно купив)?

Бо з розписаним рішенням у мене буде три Вінги: для видуву, для вдуву, і для процесора.


Розшифруйте показання датчика ПК

Окремо подяка моїм вболівальникам в підтримці з проблемами ПК, ось результати по ремонту блока живлення http://pixs.ru/showimage/2png_1840242_29586089.png


Однак там я підмітив один індикатор кулера, на здогадку це кулер БЖ.  Хіба може кулер крутитись 169000 обертів в секунду?

При тому, що видув не особливо помітний, може це сотні обертів а не тисячі, а чому тоді інші відмічені так само через кому(тисячних долях)?