Lulu

Показувати:
всі
відкриті
закриті

Ноутбук за кількасот тисяч.

Чим обумовлена така висока ціна на цей ноутбук? Я звик, що найвищі ціни на ці гаджети на порядок менші - 40, ну хай 80 тис. Можна подумати, що помилка на сайті. Але ось поруч ще кращий. Хотілося б дізнатися, якими унікальними технічними характеристиками цих ноутбуків можна пояснити цей рівень цін. Може, він набирає текст через телепатичний зв'язок з користувачем )) ?

Viber 2

Проблема в тому, що звуковий сигнал про надіслане повідомлення звучить тільки коли заходиш безпосередньо у Вайбер. У режимі очікування телефону він чомусь не спрацьовує. Тоді як у більшості знайомих "тук-тук" звучить в ту ж мить, як повідомлення на Вайбер прийшло.
Що може бути? Де є потрібна для цього настройка?
Для довідки: тел. Леново К6, андроїд версії 6.

Лікарі-практики! Види інсульту...

Чи може мати місце інсульт, при якому немає парезів чи паралічів, а всі остаточні ефекти стосуються психіки: значне погіршення оперативної пам'яті, слабоумство, психічна і моторна загальмованість і таке інше ?

Фото в паспорт

У ближчому майбутньому слід буде вклеювати чергове фото в паспорті. Знаю, що більшість роблять кольорові фото. Але у мене попереднє фото було чорнобіле, хочу і зараз повторити. Саме ч/б! Ну, припустимо, такий мій "пунктик" )))
Ясно, що у фотоательє зроблять, як клієнт попросить, але...
Чи допускається паспортними столами (!!!) зараз в паспорті вклеювати ч/б фото? Хто недавно робив, які там віяння в цій сфері?

Ідентифікувати ювелірну прикрасу, роз'яснити символи...

          Вчора-позавчора у метро було знайдено (не мною) ось такий кулон /підвіска, медальон/ у формі мальтійського чи кельтського хреста з діагональними променями.


          Матеріал - метал, схожий на срібло. Спосіб отримання - скоріш за все відливка. Особливу увагу привертає його оформлення. Жінка, що знайшла його, запитала мене аби щось там розтлумачити. Ну, і звичайно))) з якого він металу?
          Пошук в гуглі за картинкою дає масу подібних за вишуканістю прикрас. Видно, це якийсь рядовий сучасний ювелірний виріб, що не може бути високовартісним. Але картинок другого такого ж виробу немає. І, крім того, оте символічне наповнення зацікавило. Далі я кручу одну і ту ж картинку, щоб все роздивитися і не крутити голову і монітор ))
        У верхньому промені короновані чоловік і жінка доторкаються до дерева,
"плодами" якого є маленькі "сонця" і "зірки" і весь сюжет освітлює велике сонце в правому кутку.

Далі якісь чоловіки звичайного вигляду в головних уборах доторкаються до "колони" увінчаної двома хрестами типу єгипетських анкхів і з птахом. Сюжет освітлюється "місяцями" з обох боків. 



Подібної "колони" доторкаються довговолосі дівчата, але тепер вже під чотирьохконечною зіркою

Нарешті в тій же ролі / позі короновані крилаті дядьки)) Сонце чи навіть два... А над деревом щось схоже на знак, що зустрічається на сучасній радіо- чи комп'ютерно-мережевій техніці...

Зворотна сторона гладка. Затерте місце біля вушка свідчить про якесь складне гальванічне покриття з двох шарів: верхнього білого (типу срібло), далі йде темний шар (можливо, оксидний). Але цей шар не твердий - дряпається шилом, і під ним йде знов білий метал...

          Ювеліри, дівчата (чи хлопці), які розуміються на сучасній моді в цих штучках, а також спеціалісти у давніх символах! Я наперед вдячний, якщо хтось повідомить щось толкове стосовно цієї речі, ну, і про походження і значення символів.  

Інтернет від Інтертелеком

Розглядаю доцільність придбання модема і сім-картки у мобільного оператора Інтертелеком. Він має 1,3 млн абонентів. Тому, мабуть, серед реальних знайомих користувачів цього оператора поки не знайшлося - все тільки гіганти: мтс, лайф, київстар...
Основною перевагою 3G від Інтертелеком, як вони пишуть на сайті, є висока швидкість передачі даних - до 14,7 Мбіт/с в режимі 3G Турбо.
Перед тим, як йти і слухати їх, цікаво було б почитати якусь інформацію та відгуки реальних користувачів зв'язку Інтертелеком, а особливо, користувачів їхнього інтернету. Наскільки відповідає покриття, обіцяне на їхній карті у Вашому місці, реальному покриттю, якості сигналу, швидкості інтернету? Наскільки стабільне в часі їхнє покриття? Чи варто йти на цю авантюру? Чи є якісь кращі пропозиції стосовно бездротового інтернету?

Зберегти звук з ютуба...

Чи можливо і якою програмою зберегти у себе на компі звукову доріжку ролика на ютубі у вигляді mp3 файла? 

Спілкування глухонімих

Подумалося, а як такі люди можуть передавати інформацію, знаходячись у повній темряві. Чи є на додачу до жестової мови (для сприйняття якої необхідно світло) ще якийсь, так би мовити, тактильний мінімум мови глухонімих? І чи глухонімі різних національностей розуміють одне одного?

До кінологів, чи що...

Собаки наші друзі. Каюся, але іноді їх хочеться вбити. Проблема полягає в тому, що мої риють в саду та дворі. Ланцюг чи тотальне бетонування території не прийнятне. Нагримати або дати різкою по сраці в момент "злочину" не виходить - вони то роблять уночі. Що їм шепнути, щоб вони не робили цього, хоча б в декількох місцях, де це зовсім не бажано? Може, щось приготувати, чого собаки терпіти не можуть, і полити в тих місцях? Це проблема, я вам скажу...

Вибір клавіатури

Хто знає, де поділися клавіатури Mitsumi? Днями постало питання купити клаву. Ясно, що задав запит на цю марку (просту, дешеву, надійну та довговічну: конкретні зразки клав, на яких я працюю на роботі і вдома, служать десь з 2003 -4 років). Але, якщо я не помиляюся, Mitsumi вже не присутня на ринку України (((
Ще питання. Чи надійні в експлуатації безпровідні (на радіозв'язку з системою) клавіатури і миші в наш час? Варто чи не варто їх купувати? Якщо варто, яких фірм?
Дякую за пару слів тим, хто має досвід користування.