Щось реальне і корисне з горіхів підкажіть...

Є близько трьох відер не кондиційних за якістю грецьких горіхів з торішнього врожаю. Вони з осені були некоректно висушені. Їх збір торік припав на вологу погоду, чи можливо через нестачу часу цей процес пішов поза увагою, або все разом. В результаті вони мають ядро темнішого кольору, ніж зазвичай, понижені смакові властивості. Цьогорічний щедрий врожай вже забезпечує наші потреби, тож гірші торішні горіхи вже не підуть в їжу.
Щоб не викидати на компост, не палити (до цього і я можу додуматися!), хтось може запропонувати якісь варінти використання таких, не дуже добрих горіхів, або використання окремо шкаралупи і окремо ядра у домашньому сільському господарстві?
442 375

Лучший ответ:

передавити на олію

Вопрос закрыт

2