Профіль

Лінкольн

Лінкольн

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

Єгипет

Дружина тягне мене відпочити в Єгипет в жовтні. Не так давно в новинах його тільки й було чути, мітинги, заворушки і т.д. Підскажіть, мож хтось був нещодавно, поділіться атмосферою. З собою плануємо взяти чьотирирічну доцю, я ще трішки "мнительный", будуть якісь пораду стосовно сімейного відпочинку

Питання

Якщо працівник пішов на лікарняний на декілька місяців, чи можна на його посаду взяти тимчасово іньшу людину? Якщо да, то як це оформляється?

Єгипетські піраміди

Прочитав новини, що в Єгипті ісламська партія запропонувала знести всі піраміди, як язичницькі пам"ятки. Ця новина навіяла питання. Як ви відноситесь до цих пам"яток історії, в плані їх таємничості? Чи всетаки все набагато простіше ніж нам підносять, щоб заробляти бабло на туристах?

Земля

Може з цим не сюди, але всеж таки хотів запитати. Чи не хоче хтось придбати земельну ділянку під Києвом в Нових Петрівцях біля музею. 8 соток 16 тис. у.е. Про село тут http://novipetrivtsi-rada.gov.ua/

Піно- і газоблоки

 Читав всілякі форуми і характеристики, технічну сторону, все це я знаю. А от особисто для себе так і не вирішив. У всіх в кого не запитував, всі використовували піноблоки, тобто практику використання газоблоків серед знайомих немає.
Суть питання наступна.
Я будую пристройку 4 на 4, частина буде під санузлом. Знаю що в газоблоці пори відкриті, а в піноблоці закриті. Що краще для цього використать, стосвно вологи? В цьому році можливо опалення не буде ще, як поведе себе на холоді, і чи потрібно утеплять?

Стосовно піноблоків впринципі ясно, а ось газоблоки, хто використовував поділіться досвідом.

скорочений робочий день

Суть питання.
Працівник оформив на рік 3 групу інвалідності, в заключенні вказано працювати скорочений робочий день, тобто на одну годину меньше. Підприємство державне. Працюємо 9 годин включаючи обід. Обід 45 хв., і за тиждень набігає 1,15 год. Тому в п"ятницю працюємо скорочений робочий день на цих же 1,15 (в держ.підприємствах таке майже завжди). кінець роботи о 17 00, а в п"ятницю о 15. 45.
Чи не буде порушенням, якщо в наказі встановити скорочений робочий день, крім п"ятниці, яка і так скорочена, бо получиться, що в п"ятницю працівникові потрібно буде працювати до 14. 45, відповідно і коштів меньше. Хто взагалі з схожим зіткався?

Економіка

В ході на сьогоднішній день передкризовій ситуації, виникло питання. Борги єврозони 5, 1 трлн.євро, США десь 15 трлн.дол., в Латинській Америці свої проблеми, Африка вззагалі в жопі, держави СНГ-тут зрозуміло. Кому всі винні гроші? Китайцям? Але і в них є зовнішні борги. Світова економіка складна штука і не все так просто, але всетаки.
Тритина світу воює (уходить куча бабла, а збагачуються одиниці "пузаті"), тритина бідує, а тритина занадто багато витрачає ніж виготовляє, скажімо пів Єврозони. Чому людство саме для себе все ускладнює?

Пидскажіть, хто де качає ігри

Щось, що не спробую, якась фігня виходить 

Питання на засипку.

Є договір. В договорі вказано: "сплачувати кошти на протязі 5-ти банківських днів з дати виставлення рахунку".
Є така стаття 253 ГК України: "перебіг строку починається з наступного дня після відповідної календарної дати або з наступного дня після настання події, з якою пов"язано його початок. Коментар до статті: календарна дата чи день настання події в очисленні тривалості строку не враховується.
Питання: в договорі чітко вказано з дати виставлення, а Закон каже з наступного дня після дати виставлення, так з якого ж дня рахувати?

питання стосовно їжі

Поділіться будь-ласка досвідом, хтось споживав таку їжу
http://ping-pong.ua/ ?

Захотілось чогось цікавого скуштувати, але стрьомно купувати на компанію не перевірене. Що порадите, якщо купували?