Профіль

Лінкольн

Лінкольн

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

юридичне питання

Є договір. В однієї сторони змінюється директор (підписант). В самому договорі відсутній пункт накшталт "вразі зміни реквізитів, підписанта ...... і т.д сторона повідомляє про це іньшу листом в строк ......... А є пункт "всі зміни і доповнення до договору вносятся додатковою угодою."

Чи достатньо листа і наказу про зміну директора чи все ж таки краще підписати додаткову угоду? Директор зазначений ще ж і в преамбулі договору. Хоча договір укладається не між директорами ж, а між суб"єктами господарювання. Як взагалі на це дивляться податківці?

Вибори

Заступник голови територіальної виборчої дільниці, після підрахунку голосів повинен разом з головою здати підраховані бюлетені і протоколи в окружну виб.дільницю. Це може зайняти весь понеділок. Що необхідно заступнику пред"явити, щоб було оплачено йому за понеділок на основному місці роботи?

Позовна давність

Як відомо в Україні, загальний строк позовної давності 3 роки. Але якщо договір укладений з нерезидентом (підприємством в іньшій державі) про надання певних послуг.. Чи є якісь міжнародні документи (конвенції) де вказаний якийсь іньший строк можливості подачі в суд? Може хтось стикався з таким питанням?  

Витяг з реєстру

З почятку 2013 року були внесені зміни щодо порядку оформлення земельних ділянок. Я отримав акт на право постійного користування 24.12.2012 року. (отримано юр особою). Тепер вищестояча інстанція від мене требує витяг з реєстру. Акт у мене вважається новий, а ті які були до певного року (не пам"ятаю) вважаються не дійсними. Витяг дається по новій процедурі оформлення, у мене ж акт був по старій процедурі, який в баню витяг я можу взять і пред"явить? Може хтось займається бізнесом у сфері оформлення землі, чи можуть мені взагалі дати витяг в такій ситуації, і чи потрібен він мені?

БТІ у м. Києві.

Хто знає їх розцінки? Потрібно дізнатись (хоча б приблизно) суму на виготовлення тех. паспорту (адмін будівля, 5 поверхів, 1500 кв.м.) По телефону ніфіга. На офіційному сайті жду вже, поки роздупляться і дадуть відповідь (сумніваюсь що озвучать ціну). Їхать щоб дізнатись приблизну ціну теж немає бажання.

Тепла підлога

Роблю ремонт, захотів теплу підлогу у ванні (від газу). Ціна за роботу за кв.м мене в принципі влаштувала (70 грн.). А ось матеріал вишйов дофіга ( скільки точно, не скажу бо куплялись ще пластикові труби до батарей і т.д). Подзвонили по телефону і сказали з вас така то сума, я знав що буде не дешево, просто хочу приблизно оцінить шоб не нажучили.. Хто робив скажіть скільки у вас матеріал обійшовся на кімнату, і якої вона площі?

307 249

Краща відповідь:

На 1 кв.метр теплої підлоги треба: 1. ПЕ плівка - 1 м2, 2. основна ізоляція - 1 м2 (пінополіуретан, щільний пінопласт і т.ін.); товщина - якщо знизу опалюване приміщення, то 20-30 мм достатньо, якщо під перекриттям ґрунт - не менше 50 мм. 3. Витрата труби залежить від інтервалу укладки: якщо 10 см - треба 10 м труби на 1 кв.м, якщо 15 см - треба 6,6 м труби на 1 кв.м, якщо 20 см - треба 5 м труби на 1 кв.м. 4. Якщо труба кріпиться до ізоляції гарпун-скобами - їх треба 4 шт на 1 м труби. 5. Якщо труба кріпиться до металевої сітки - треба враховувати 1 м2 цієї сітки. 6. Бетонна стяжка - товщина 50...70 мм. 7. Пластифікатор для бетонної стяжки - 0,22 кг на 1 кв.м підлоги. Ось із чого складається 1 м2 гріючої підлоги.

Договір з банком

Потрібно укласти договір з банком на надання певних інформаційних послуг. Сторонами є Банк і Клієнт. Клієнту все необхідне програмне забезпечення постачає іньше підприємство (по договору), яке також здійснює і тех підтримку і т.д. Всі зобов"язання по договору покладено виключно на сторони, але в догворі фігурує ще одне підприємство, по технічним особливостям, оскільки послуги інформаційні. Чи достатньо буде в предметі договору зазначити за це підприємство чи ні?

Інтерсіті

Хто їздив на хундаі, підскажіть різницю між першим і другим класом, окрім ціни?

Матеріальна допомога

Якщо людина знаходиться в декретній відпустці, чи має вона право отримувати матеріальну допомогу на оздоровлення, як звичайний працівник при щорічній відпустці?

Про авто

Замінив паливний фільтр, у старому було грамів сто пального, звісно в новий я нічого не заливав, так поставив. Завів, пропрацювала декілька хвилин і заглохла, завести так і не можу. Відчуваю що інжектор всосав повітря, свічки всі сухі, раз хватне і все далі бестолку. Є в когось якісь думки з даного приводу?