Профіль

Лінкольн

Лінкольн

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

Вопрос к владельцам авто

Киа оптима 2016 года выпуска.
Нужно ли обрабатывать кузов на зиму? Одни говорят обрабатывай, лишним не будет. Другие, этого делать ненужно. Чтобы обработать нужно, авто чуть ли не все розобрать, и цена будет немалая

Зимняя резина

Кто когда ее меняет на лето?
У меня часть уже поменяли на летнюю, считая что холод уже не тот (она портится при таком тепле и т.д.).
Часть говорит, еще не хочу рисковать, недельку покатаюсь. (утром еще 0, -1 и т.д.)
По правилам если температура ниже +7 нужна зимняя резина
Сейчас утром 0, днем +17
Вроде и жалко портить зимнюю, и неохота на летней куда то влететь. Какие Ваши мысли?

Смарт глючит

Телефону 3-4 месяца. хонор 8х
Началась чехарда с контактами. Часть пропала часть нет. Еще в части остались одни имена без цифр внутри контакта. Хранил в гугле в облаке и на телефоне. Что там ерунда, что там. И отменить изменения не помогает в облаке.
Сказали пере прошить лучше. Может кто знает что за фигня? Синхронизация как то не так сработало

Смарт глючит

Телефону 3-4 месяца. хонор 8х
Началась чехарда с контактами. Часть пропала часть нет. Еще в части остались одни имена без цифр внутри контакта. Хранил в гугле в облаке и на телефоне. Что там ерунда, что там. И отменить изменения не помогает в облаке.
Сказали пере прошить лучше. Может кто знает что за фигня? Синхронизация как то не так сработало

Дорожня поліція

Що за нах. Читвав про неї, що запрацює з осені, будуть супер копи на спец авто з вмонтованими приборами вимірювання швидкості, нових спеціальних повноважень на відміну від поліції не буде і т.д. То чому вони стоять зараз як звичайні гайці, з жезлом старої форми і зупиняють всіх підряд, хто сподобався і без пояснень особливо причин зупинки? Стоять зазвичай вранці на трасі , що веде до києва в населених пунктах, коли рухається колона авто на швидкості 40 км.год. Тупо стоїть два екіпажі в 300 метрів розриву і маслають. Так вже місяць. Мене спиняли, все повідкривав, мене обнюхали в додаток, але чому зупинив так і не сказав. Це що особливе розпорядження чи я чогось незнаю?

Субсидія

Як усім відомо близько 6 млн. сімей оформили субсидію на споживання газу. Скажімо так деякі отримувачі субсидії мають досить не поганий дохід, як на особу що потребує субсидію. Подану ними інфу будуть перевірять чи ні? А то якось обідно тим хто її неоформлював, бо вважають що вони під неї не потрапляють. А виходить надали всім бажаючим майже без розбору.

Заробітна плата

Є підприємство, яке час від часу підвищує працівникам заробітну плату ну скажімо на 10%. Наприклад прибиральниця отримує 1500 грн а керівник 15000 грн, тобто підвищення буде пропорційним 150 і 1500 грн. відповідно.
Питання наступне. Чи правомірно переглядати даний відсоток до кожної посади окремо? Тобто комусь на 4% комусь на 9% комусь на 1%, а по підприємству заголом вийде 10%, як і потрібно.
Суть в наступному, це премію можна регулювати працівнику, хтось пахав, а хтось спізнювався. Але ж це іде відсоток до зп посади. В кожного і так різний оклад, а тут ще й зп підвищується не пропорційно буде. Це взагалі правомірно?

Смартфон на 2 сім карти

Два оператора київстар і лайф. Чи можна не міняючи сімкарти заходити в інтернет через кожного оператора окремо? Що тіки не робив, підключення йде тільки через першу сімку. Якщо ж тільки через одну можливо, то чому в опціях два значення?

Ніколи просто другою сімкою для інтернета не користувався. Чи це можливо специфіка кожної моделі?

Реорганізація юр особи

Якщо юр особу реорганізували, і правонаступником якої є інша юр особа з новим єдрпоу. Діючі договори краще переукласти чи оформить додатковою угодою накшталт, - в звязку з реорганізацією Сторони дійшли згоди внести зміни (назва реквізити)?

Реєстрація юр особи

Якщо державному реєстратору для реєстрації подані всі необхідні документи, який в свою чергу вніс всю інформацію в рєстр і дав виписку про державну реєстрацію юр особи.

В які фонди інформація не поступає автоматично з даного реєстру, і куди необхідно обов"язково доносити документи додатково? У випискі інформація про взяття на облік присутня: фіскальна служба, статистика, пенсійний. Чи потрібно кудись ще щось подавать?

Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна