Профіль

Джон

Джон

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

Як замовити з аліекспрес в Україну?

Доброго дня. Станом на сьогодні є якісь варіанти, як замовити товар з аліекспрес в Україну?

Норми холестерину залежать від віку?

Робив ліпідограму. Прийшов результат, і всюди ризики. Почав копати в
тому напрямку, і якщо вірити таблицям по віку, то воно вкладається в
норму. Як насправді лікарі підходять до цього питання? Дійсно є вікові
норми? Мені 35. До лікаря маю йти десь за тиждень два, але вивчаю це
питання.





Допоможіть "розшифрувати", що написав лікар офтальмолог.

Останнім часом став замічати, що правим оком я бачу трохи розмито. І відчувається різниця між лівим і правим оком. Цю різницю я давно замітив, але вона була незначна. А недавно чи продуло, чи ще щось, очі були сильно червоні. В лікарні сказали коньюктивіт і назначили каплі. В середині з оком ніби все нормально. Був у другого лікаря, каже те саме: все гуд. Говорю але я на праве око трохи розмито бачу. То нічого, бачиш майже на 100, нічого  страшного. По роботі я сижу багато за компютером, і тоді цю різницю відчуваю ще більше. Може тут є хто з цієї сфери, може щось порадити. Або може є якийсь сервіс, щоб в реальному часі подзвонити і отримати консультацію. Нагуглити такого не зміг. Прилагаю протокол огляду (чи як воно називається), може хтось компетентний поможе прочитати що там точно написано. А то якось трохи напрягає така ситуація.



Хто повертав товар у розетку, і як виглядає повернення коштів?

Замовив товар у розетці. Не підійшло. Відправив назад, вони погодились повернути кошти. Подзвонила баришня з номеру 089 220 00 22, сказала на ел пошту скине заяву, роздрукувати її, заповнити і вислати їм. Також вислати фото па 4 сторінок паспорта. Я загуглив, щочь дуже багато пишуть що з цього номера дзвонять всякі розводіли. Щось не дуже мені хочеться кудись скидати фотографії паспорта. Хто робив таке, як виглядає процедура повернення коштів? І чи можна ті кошти перекинити на якийсь рахунок у профілі розетки? Ясно що подзвоню до них, але  в ту розетку дзвонити недешеве задоволення одні 044 номери. Хотілось би перед тим хоч щось розузнати.

Что лучше: днипро-м или интертул? (см внутри)

Хочу купить шуруповерт. У знакомого есть днипро-м cd192-q. Хочу сказать, бодренький такой, рукой не смог удержать. Также приметил интертул wt-0328. На сайте интертула до конца месяца на них скидка 20%, а так то стоит примерно 2199 везьде, как и cd182-q. Так вот, что кто может сказать, стоит ли брать этот интертул? Крутящий момент у него пишут 35нм, что не плохо. днипро-м 30нм и то не удержать. Надо для домашнего использования, понятно что на стройку или сервис надо бош, макита и т.п. Или может кто что посоветует рассмотреть из подобной категории и цены.

162 148

Краща відповідь:

За эти деньги +- можно и Бош, и Стенли, и ДВТ, и Макиту, и Ято взять. Вы не пробовали в строительных супермаркетах посмотреть?

Доставка "В Ukraine через Курьером" стоит брать на алиэкспрессе?

Вобшем хочу заказать завтра на алиэкспрессе шуруповерт. Их там и так не много, и еще почти все с одной только доставкой "В Ukraine через Курьером". Бесплатно, но пишут что больше 2 месяцов, и вроде как нет отслеживания. Кто брал через такую доставку, сколько оно реально идет в Украину и приходит ли вообше. И как в реальности с отслеживанием.

93 101

Краща відповідь:

Неужели есть смысл покупать такие вещи в Китае, цена доставки слишком большая для посылки с такими габаритами и весом. Так что в Украине, можно купить не дороже, а еще с гарантией, да и качество китайского изделия у украинского продавца может быть выше, чем у продавца с АлиЭкспресс. То что доставка не будет отслеживания и займет около 70 дней это нормально, ведь будут вести морем, так дешевле для такой отправки. Две недели на сбор груза в Китае, потом 30-40 дней морем, еще 10-15 недели пока обработают контейнер и груз пройдёт через таможню.

Какой по вашему мнению мультиметр лучше: uni-t ut61d или ut139е?

И почему.

375 457

Краща відповідь:

Нові серії будуть кращими по любому. Вважається, що старі серії якщо їх не зняли з випуску то значно здешевили по надійності експлуатації.