Ділові переговори

cup_full 

Поки розглядались роздуми в попередньому запитанні про основи основ, назріло інше питання:

Після успішного підєднання цифрового приймача в телевізор, і доречі не поганих результатів, я вичитав в документації, що антенну з підсилювачем можна живлити і керуванням підсилювача, а тобіш це керування ще й через пульт. Для цього ми видаляємо зовнішній адаптер, і живлення буде тепер через антенний фідер.

 

Тут одна вимога: макс напруга 5 В.(зовнішній до 12В) і макс. струм 50 мА

 

Однак у мене SWA вмонтований в відчизняну(кімнатну) антену, модуль придбаний на ринку без документації, і через потужній адаптер не було потреб вточнювати струм споживання.

 

Який струм споживання вказано в паспорті до антен з підсилювачем польського типу?

фільм "Неприборканий"

podmig 

 

Зараз в селах починається, а в особливо старанних господарів і закінчується, сезонна робота, треба: зібрати до зимових сховищ кукурудзу(на цій травинкі, що висотою над зріст людини, в СССР Хрущев планував якийсь грандіозний проект в економіці).

 

На стеблині може бути 5 щільно закритих плоди, кожен окремо, власними пальчиками, ретельно розщеплюють звязку, витягують з неї основне, скидають в кучку(яку потім зазвичай невеличкими візками, і на кращий випадок двигунною технікою звозять до сховищ), очищену стеблину зрубують до корню, звязують в снопки, і складають. Таких високих стеблин ціла плантація!

 

Враховуючи труднощі, і те, що нині дітей по одному, а не 10-20( при таких силах та кампанії, роботу можна закінчити за кілька годин), а то й матері одиночки, а дитина сидить за телевізором, і каже "Я не буду тягати візок туди сюди"

 

Питання наступне: сидимо в Інтернет, бємо байдики, Вас сумління не загризає?

 

Якщо забули про сезонну роботу в селі то перегляньте ще раз кіно Тото Кутуньйо "Неукратимый"

 

Можу похвастатись, що з міста Дніпропетровськ, корінна горожанка, бувши днями у нас в гостях, добряче підтримала цю роботу, і сьогодні відїхала додому.

 

Моє питання про "сумління" перш за все до міських жителів!

Ціна свободи?

money Ми мабуть вже забулись про такий сервіс на порталі, а я навіть не знаю як він виконується, і все ж у мене зверху висить одна монетка яку хтось з користувачив колись скинув на мій рахунок(такщо я тут позолочений).

Але хочу розширити цю функцію: останнім часом бачу як несподівано той чи інший користувач, і навіть з тих про які я не сподівався, отримують на аватарі червоний прапорець, а це серйозне попередження зі сторони адміністрації порталу, про можливу ізоляцію. Слава Богу за всю історію я не отримував тут таких прапорців.

А чи знаєте, що таких, що підвели до відповідальності платити за свої вчинки через чиїсь скарги тощо, Ви можете визволити, якщо дуже любите цю людину?

Чи це не християнська позиція: хто любить той платить за тебе, і ти вільний?

Треба внести на порталі технічну можливість викупати тих кого Ви любите, викупати справжніми грошима за один квадратик і множено на число квадратиків. Наприклад один квадратик 3 грв, а три 9 грв(звичайно можна й побільшить тариф, бо це ціна провини й свободи).

Це практика любові, а також вчитись платити за іншого та просто платити, що вимагає наш час, та чесно бути вільними.

Чи є заперечення?

Покарання і благодать?

Впевненний, що подібне питання не в силах розяснити на цьому порталі бо воно відноситься до богословства та духовників, тому я ставлю його в християнський розділ лише для роздумів.

Страта є вищою мірою покарання. Але ми живемо в часи благодаті де закон здійснюється через заміщення. Це любов, хто любить той і платить. Розпяття Ісуса Христа є здійснення закону про страту методом того, що Він замістив Собою нас. Отже закон здійснився в Христі, а злодій на свободі.

Якщо згадати пісню з гурту "Несчастный случай" то співаючи "Ваши боги все прощают" в обличчі бездомника(кинутої дитини) він відчуває, що хтось залишився не покараний, і можливо навіть його батьки. Варте згадати цю пісню повністю.

Ми добре з наємо, що з Священного писання, і згідно Божого закону "секс до шлюбу" є злочин, що підлягає вищій мірі покарання страти!

Це відбулось на очах Ісуса Христа, ось закінчення цієї історії:

10 І підвівся Ісус, і нікого, крім жінки, не бачивши, промовив до неї: Де ж ті, жінко, що тебе оскаржали? Чи ніхто тебе не засудив?
11 А вона відказала: Ніхто, Господи... І сказав їй Ісус: Не засуджую й Я тебе. Іди собі, але більш не гріши!
(Iван.8:10,11)

Іди собі, але більш не гріши!

Мабуть... вона більше НЕ грішила?

Отже питання: як відбувається закон в часи благодатті?

 

Кому платити?

Прочитайте уважно цю новину:

http://vkurse.ua/ua/economics/podorozhaet-internet-i-kabelnoe-televidenie.html

депутати ініціювали декілька законопроектів, які, втім, наштовхувалися на сильне протистояння мобільних операторів, які не хотіли платити додаткові відрахування. На відміну від попередніх законопроектів, новий передбачає зниження ставки збору до Пенсійного фонду, який нараховується на послуги мобільного зв‘язку, з 7,5% до 4%.

Ми в моєму попередньому запитанні, ніби прийшли висновку, що податок який накладається до тарифу за Інтернет є законним.

Але: чому коли накладають збори на ті чи інші комерційні організації то організації накручують ціни, і витягують свої обовязки з кишені клієнта?

На кого законопроект накладає ці збори?

Складне питання

Питання в християнський розділ:

Чи не найбільше з чого сміється увесь світ над нами це дороги, словяни не прикладають особливо уваги дорогам.

Біблія через систему пошуку видала мені найменше 462 результатів(їх значно більше в різних варіаціях)

Що для Вас є дороги?

Чи знаєте Ви?

В наздогін є цікаве питання: вчора я спробував зайти на пошту i.ua двома браузерами ІЕ8, Опера Прослідковуючи за обємом трафіку, виявляється: ІЕ8 завантажує значно менше трафіку чим Опера, тобто менше стягує виділиного ліміту Інтернету. Зрозумілиsmile

Якщо моє спостереження не хибне?

Про, і що тут йдеться?

Ваш тариф Фольц, абонплата с учетом всех налогов составляет 63,75 грн. То есть, желательно, чтобы на 1 число месяца у Вас на счету было 64 грн, так как абонплата списывается сразу всей суммой.

Уважаемый клиент, налог в пенсионный фонд(7,5%) платит пользователь услугами мобильной связи, этот налог идет государству, не компании. В каждом буклете и в описании тарифов указано, что цены указаны с учетом НДС, но без учета налога в пенсионный фонд, это необходимо учитывать при пополнении счета.

Знавцям вінчестерів

cup_full 

Загальна оцінка мого вінчестеру на час дії-близько 4 роки, є "Добре", тобто "Ок", жалко, що не "Супер"

Але найгірший показник по тесту, цей "Помилка швидкості головки" макс 60, є 84

Тобто помітно перевищує критичне.

Я не зрозумів цей параметр: швидкість обертання, читання чи, що?

Як знайти?

cup_full 

В Інтернет-магазинах є багато USB подовжувачів(удлинители), у звичайному вигляді.

А в моїй інструкції до нового модему на зображені: один край вставляється в модем, а другий роздвоєно і вставляється відразу в два USB порти.

Якби знати: як називається такий USB-подовжувач то пошуком швидше знайшов?