Порівняємо Windows 7

Не всі мабуть знають http://windows.microsoft.com/ru-RU/windows7/products/windows-anytime-upgrade Отже купуємо 7 базова для дому, і при потребі купуємо розширення до редакції "домашня розширена" Базова сімка чомусь вважається оптимальним рішенням для домашнього ПК. Вираз "оптимально" мене приваблює, а до того ми економимо кошти грв на 500 комусь на вітаміни, а мені ось на новий вінчестер як раз. І все ж питання: що ми втрачаємо коли не купуємо 7 Преміум(тобто домашня розширена)?


Також запрошую розглянути це питання


http://otvet.i.ua/user/1644892/11456/

18755 13653

Краща відповідь:

"що ми втрачаємо коли не купуємо 7 Преміум(тобто домашня розширена)?" см. различия версий: http://windows.microsoft.com/ru-RU/windows7/products/compare

Помилка флешки

Сьогодні поштою отримав флешку. Все начеб-то добре працює, а тільки кожного разу як вставляю в порт то система мітить помилку


Тип события: Ошибка


Источник события: Служба съемных носителей


Категория события: Отсутствует


Код события: 111


Дата: 15.02.2013


Время: 18:36:41


Описание:


RSM не удалось загрузить носитель в устройство Устройство 0 библиотеки UFD 2.0 Silicon-Power8G USB Device.


Данные:


0000: 01 00 00 00 ....


Схоже, що нового драйверу ще немає... можу тільки припустити, що при вмиканні флешки антивірус Панда дає затримку чи якась інша системна безпека.


Але на-що конкретно вказує ця помилка?

Навіщо це додавати?

На "нервной почве" http://blog.i.ua/user/1644892/1160319/


Питання наступне: а все ж для чого в зелений чай додають трохи солі?


Інфа із радіо китая але в блозі її підтвердила одна з учасниць, що в чашку з зеленим чаєм додають трохи морської солі.

3945 3050

Краща відповідь:

http://otvet.mail.ru/question/23994948 В Средней Азии,в пустынях пьют...Где то там,в Монголии по моему ещё и масло туда добавляют...

Питання по "Демократія"

Демократія це

 

Виконувати бажання більшості(тобто всі проти одного)?

Дати право (захищати права так аби кожен по жав те, що посіяв)?

 

Хтось замислювався над цим питанням?

Вздуті електроліти

Став мій компютер, і взявся ремонтувати блок живлення системника. Вистачило і звичайного паяльника 25 Вт. Вперше побачив вздутий електроліт(ніколи за практику такого не зустрічав). В попередніх питаннях мені показували фото, вздутість була аналогічна та у мене аж закипілось(фільтр компенсації).

 

Тепер питання: де ми дивимось на вздуття поверхня конденсатора має хрестоподібний відбиток. При вздувані він вигинається в гору, і це стає очевидно. Але крім того, що замінив, помітив такі конденсатори, що відбиток абсолютно рівний але гладка поверхня поруч з відбитком трохи округлена. Чи можна це сприймати як ознака вздуття(бо відбиток на поверхні корпусу рівний, при тому, що інші конденсатори мають ідеально рівну поверхню).

 

Тобто про вздуття треба судити по деформації відбитку(хрестиком), і все, чи й по деформації гладкої поверхні?

 

Отак можна нізащо списати хороший конденсатор бо здаватиметься, що він починає надуватись. Хоча я знаю часто, що зовні цілий корпус, а це не значить, що конденсатор хороший.

 

Товариство і Гурт

smile Поставити  питання адмінам це буде занадто, а мені от захотілось запитати у населення порталу: дивлюсь у свій обліковий профіль, і виявляється я складаю кампанію в "Гурт" і в "Товариство"

 

А яка різниця між "Сообществом" і "Группой"?

Види паяльників?

Складаю подяку за участь в попередніх двох запитаннях, і хочу порадувати новим запитанням, що по суті є продовженням.


Були рекомендації в роботі по ремонту мого монітору, застосувати паяльну станцію. Я вивчив це обладнання, і воно складається з звичайного паяльника у якого температура регулюється струмом, і повітряним паяльником феном. Феном ніколи не паяв, і думаю він потрібний для роботи з СМД монтажем щоб акуратно відпаяти. Це разом коштує до 500 грв але є станції на середнє 3000 грв.

Отже я бачу можливість купити окремо два види паяльників( поки фен мені не потрібний).

Стосовно фену то є "Паяльний фен" і "Газовий паяльник"-призначення ніби однакове... у чому ж різниця? 

19070 13805

Краща відповідь:

Фен плавит припой горячим воздухом, без использования пламени, как у газового паяльника. Феном можно снимать и ставить микросхемы с ножками, скрытыми под ней: процессоры, память и многие другие. При помощи фена работают с самыми мелкими деталями, которые используются при монтаже плат мобильных телефонов. Фен и микроскоп основные инструменты монтажа и демонтажа в таких устройствах. С паяльником бесполезно соваться к деталям такого размера. Газовый паяльник предназначен совершенно для иных целей: пайка кабельных соединений. Тут газовый паяльник вне конкуренции.

Малопотужній паяльник не більше 600F

500-600 F це яка потужність паяльника у Вт?

 

Намагаючись перечитати інструкції по схемі для мого монітору, автоперекладом криво читається ну щось так: для видалення припою при заміні мікросхеми і т. д. застосовується якийсь пристрій, що "відсмоктує" припій.

 

Цікаво, що це за пристрій яким видаляється припій перед заміною елементу?

 

Наприклад я до цих пір відділяв припій від мікросхеми за допомогою медичного шприцу голки, і паяльника 25 Вт Чи є зручніші способи очищення припою?

72 45

Краща відповідь:

http://www.e-voron.dp.ua/catalog/007557 - ось тут подивіться хоча б на фото і ціни (зараз там нема багатьох відсмоктувачів в наявності), будете мати уявлення. Доречі, хороший сайт, якщо купляєте інколи якісь радіо-деталі ... А це так ... що можна робити за допомогою паяльника і радіоделей ))) http://chip.tut.su/=faq/iron/short.jpg

Профілактика монітору LG

cup_full 

Дивна властивість у мого монітору, думаю появляється через певний час напрацювання. В перші часи покупки, і певний час після гарантійного обслуговування(літом такого не помічалось) як переводиш в режим очикування чи вимикаєш монітор то він вичахає і перші хвилини починає тріщати поки не охолоне.

 

Я розумію, що ці фізичні скорочення від нагрівання, і вичахання від яких монітор аж лускає може збити пайку чи інші ускладнення.

 

Припустимо влітку була кімната теплішою, і різниця температур менша, а зараз від вікна він охолоняє. І все ж цікаво чому він раніше не помітно вичахав, а зараз з різними трісками, що там тріщить, чи болти розхитались?

 

Колись через два роки після покупки теж почав шумно вичахати, і в якийсь момент на екрані появився артефакт, в ремонті йому замінили деталь якої навіть в майстерні не було, і вони чекали замовлення.

 

Вивчити точно цей монітор не вдається можливостей бо немає на нього схеми і описання FLATRON w1942s

 

Може статись, що елементарна профілактика запобігне великих поломок.

Нульовий файл

cup_full 

 

Часто в системі застряють файли з змістом 0

 

Як правило чистильщики такі файли підбирають а окремі чистильщики зберігають для відновлення так наче вони ще для чогось потрібні.

 

Чи можна пояснити: як ці файли утворюються, і для чого вони далі треба?

 

Такий файл може утворитись на будь якиму місці диску, а не тільки в Темп

UAM

UAM
1726 1411

Краща відповідь:

Создать несложно. Например командой копирования с консоли в файл и после этого нажатием control - Z copy con tt.txt ^Z