Картофиль вреден хотя бы из-за наличия соланина. Существуют альтернативы, лишенные этого недостатка, выращиваемы у нас в регионах: топинамбур, репа, батат. К тому же это все возможно есть в сыром виде.)
Але ж в кожному продукті і навіть у свіжому повітрі можна вказати речовини, що теоретично шкідливі. То для цього і існує віками відшліфована культура споживання різних продуктів аби мінімізувати шкоду і отримати максимальну користь...
1. Солонин - это не теоритический вред, а практический яд. Посмотрите в интернете, там много подтверждающий материалов, хотя бы в "википедии".
2. Зачем употреблять в пищу продукты, нуждающуюся в последующей обработке?
1. ...а практический яд. Посмотрите в интернете, там много...
2. Зачем употреблять в пищу продукты, нуждающуюся в последующей обработке?
1. Все залежить, що для Вас практика. Для мене - вживати бульби картоплі не старої, не зеленої, не пророщеної. У звичайних бульбах 0,05 мг солоніну на 100 г продукту. За умови, що легке отруєння викликається вмістом яду 12-15 мг, а летальна доза від 200 мг на 100 г. Також картопля термічно оброблена. Солонін має складну органічну молекулу. Тож можна гадати, температура її розпаду невисока, і в готовому продукті яду ще менше ніж 0,05 мг/100 г.
Почитав, все було цікаво. А "раціо", доведене до абсурду, часто перетворюється на свою протилежність ))
2. Ну, бо у природі немає готових продуктів, більшість їх потребує різних видів обробки )
1. Согласен, индивидуально все. И человечество уже чуть адаптировалось к ядам.
2. Есть такие продукты - фрукты и ягоды. Их можно даже не мыть.)
Картошка воздействует угнетающе на мозг, заметьте, как после нее мысли становятся вялыми. К сожалению это стало считвться нормой.
Да, к позиции растительного питания нужно подготавливаться, как морально, так и физически. Не посоветую обычному человеку это.
Думки мляві стають після кожного ситного обіду, з чого б він не складався. Кров приливає до шлунка, відповідно її менше коло мозку. Хочеться спати. Сієсту не просто так практикують.
Так вот, для некоторых это "не нормальное" состояние. Лично я считаю, что еда должна приносить бодрость, использую принятие пищи именно для таких целей. И все без наркотических средств.)
от же жЖ, черговий веган хоче довести, що мільярди людей, що жили до нього тупі бовдури )))
боюся навіть поцікавитися, ШО Ви зараховуєте до наркотичних зхасобів...
Это вы сказали...)
Я не вегетаринец, я намного хуже.)
Вы "психологии масс людей" и кроется чрезвычайное горе.(
Конечно, под "наркотическими средствами" я подразумеваю любые вещества вызывающие привязанность.
К тому же вы забыли, что еще в начале нашей беседы, я говорил что не посоветую живое питание обыкновенному человеку. Круг замкнулся и вы перестали меня слышать.
Повернутися до відповідей
Гість
18:52, 27.09.2020
Картофель есть нельзя. Каждому человеку, в любом случае.
Lulu
1 00:57, 30.09.2020
Це шо за релігія
?)))
Гість
2 08:42, 30.09.2020 Відповідь на 1 от Lulu
Картофиль вреден хотя бы из-за наличия соланина. Существуют альтернативы, лишенные этого недостатка, выращиваемы у нас в регионах: топинамбур, репа, батат. К тому же это все возможно есть в сыром виде.)
Lulu
3 09:33, 30.09.2020
Але ж в кожному продукті і навіть у свіжому повітрі можна вказати речовини, що теоретично шкідливі. То для цього і існує віками відшліфована культура споживання різних продуктів аби мінімізувати шкоду і отримати максимальну користь...
Гість
4 10:11, 30.09.2020 Відповідь на 3 от Lulu
1. Солонин - это не теоритический вред, а практический яд. Посмотрите в интернете, там много подтверждающий материалов, хотя бы в "википедии".
2. Зачем употреблять в пищу продукты, нуждающуюся в последующей обработке?
Lulu
5 17:03, 30.09.2020
1. Все залежить, що для Вас практика. Для мене - вживати бульби картоплі не старої, не зеленої, не пророщеної. У звичайних бульбах 0,05 мг солоніну на 100 г продукту. За умови, що легке отруєння викликається вмістом яду 12-15 мг, а летальна доза від 200 мг на 100 г. Також картопля термічно оброблена. Солонін має складну органічну молекулу. Тож можна гадати, температура її розпаду невисока, і в готовому продукті яду ще менше ніж 0,05 мг/100 г.
Почитав, все було цікаво. А "раціо", доведене до абсурду, часто перетворюється на свою протилежність ))
2. Ну, бо у природі немає готових продуктів, більшість їх потребує різних видів обробки )
Гість
6 17:34, 30.09.2020 Відповідь на 5 от Lulu
1. Согласен, индивидуально все. И человечество уже чуть адаптировалось к ядам.
2. Есть такие продукты - фрукты и ягоды. Их можно даже не мыть.)
Картошка воздействует угнетающе на мозг, заметьте, как после нее мысли становятся вялыми. К сожалению это стало считвться нормой.
Да, к позиции растительного питания нужно подготавливаться, как морально, так и физически. Не посоветую обычному человеку это.
Lulu
7 22:23, 30.09.2020
Думки мляві стають після кожного ситного обіду, з чого б він не складався. Кров приливає до шлунка, відповідно її менше коло мозку. Хочеться спати. Сієсту не просто так практикують.
Гість
8 04:50, 01.10.2020 Відповідь на 7 от Lulu
Так вот, для некоторых это "не нормальное" состояние. Лично я считаю, что еда должна приносить бодрость, использую принятие пищи именно для таких целей. И все без наркотических средств.)
Lulu
9 09:26, 01.10.2020
от же жЖ, черговий веган хоче довести, що мільярди людей, що жили до нього тупі бовдури )))
боюся навіть поцікавитися, ШО Ви зараховуєте до наркотичних зхасобів...
Гість
10 10:30, 01.10.2020 Відповідь на 9 от Lulu
Это вы сказали...)
Я не вегетаринец, я намного хуже.)
Вы "психологии масс людей" и кроется чрезвычайное горе.(
Конечно, под "наркотическими средствами" я подразумеваю любые вещества вызывающие привязанность.
К тому же вы забыли, что еще в начале нашей беседы, я говорил что не посоветую живое питание обыкновенному человеку. Круг замкнулся и вы перестали меня слышать.