ТБ на смартфоні.

Нещодавно придбали жінці непоганий телефон та безлімітний інтернет до нього. Вона лікар та під час нічних змін буває необхідно порадитись зі справочними сайтами по роботі. Також під час чергувань бувають спокійні години, коли хотілося б переглянути ТБ. Я порився на Плеймаркеті та знайшов лише ТБ України. Є там різні с російськими каналами, але воно нам не потрібно.

Коротше, порадьте будь ласка гарну програму для просмотра ТБ на смартфоні.

Перехват відео

Було в мене це розширення до Опера, але пів року тому стався серйозний краш. Полетів один з дисків, блок живлення, ще дещо. Довелося перевстановлювати вінду, багато чого злетіло. За місяць я відсотків на 90 відновився. Але було в мене розширення - не розширення з перехвату поточного відео. Дуже корисне. Так, я знаю/ в мене є інтернет даунлоад менеджер. Але він далеко не всюди, де мені потрібно, спрацьовує. А те розширення, що я питаю, виглядало так: у верхньому правому куті Опери значок у вигляді флюгера. Дуже схожий на Гугл фото у андроїді. Але у Гугл фото 4 різнокольорові пелюстки, а в того розширення було 6. Шукав - шукав, якось марно. Може шановне панство щось підкаже? 

Док. фильм "Проект Ним"

Проект Ним (англ. Project Nim) — британский документальный фильм, снятый режиссёром Джеймсом Маршем. Фильм получил множество наград и был номинирован на премию BAFTA. Фмльм 2011 года

Фильм об исследовательском «Проекте Ним», стартовавшему в 1974 году, целью которого было выяснить сможет ли примат, выросший в тесном контакте с человеком получить навыки владения языком жестов Амсленом. Проект был назван в честь шимпанзе по имени Ним Чимпский.
Мне это очень интересно, но найти не могу.  Точнее - только на английском коим в такой степени, чтобы смотреть фильмы, не владею, к сожалению. Перерыл огромное количество укр, рос и даже казахских трекеров. Может кто подскажет? Может есть у кого и вы согласны выложить в облако или еще куда?
Спасибо!

Клавиатура Lenovo или андроид 5

Такая проблемка, смешная вроде, и все же. Купили жене на день рождения смарт  Lenovo а2010. Он под андроид 5. У меня 4.1, но это все фигня, вполне разбираюсь. За исключением. Блин, где в этом долюаном андроиде НАХОДИТСЯ ПРОБЕЛ при вводе текста! stena stena stena  Подскажите, плиз,  а то я уже новый телефон чуть об стену не обновил  angry angry angry

Программа для андроид.

Очень хотелось бы иметь в телефоне программку, позволяющую делать и сохранять небольшие текстовые заметки. Типа блокнота. В симбиане такое было, в андроиде не нашел пока. По крайней мере среди предустановленных производителем ничего похожего нет.

Кто знает?

ОНОВЛЕНО Народ, що робить?

Люди, що відгукнулися на мій крик душі просили доповісти, чим скінчилося. Доповідаю - скінчилося, наші перемогли lol
Коротше, на 6 добу аварійної ситуації, за допомогою "Закону України про житлово-комунальні послуги", ст.17 (http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1875-15 , покладіть у закладки, дуже корисна штука), спочатку вдалося перемогти маму. Сьогодні о 8:30 вже був у ЖЕКу.  Ну ЖЕК - це вопче! angry Єдине, що вони зробили - відправили по факсу листа у Подільський РУ ГУ із запитанням, а що нам робити?! Піпєц! Ну я їм приніс Закон (про який вони навіть не чули), процитував ст.17 де чітко та недвозначно описано, що тре робити у подібних випадках. Гаразд, кажуть. Нехай прийде дільничній, і ми миттєво збираємо комісію та йдемо вскривати квартиру. Ну ладно, йду до дільничного, благо йти аж 150 м. На щастя, дільничний  bravo чоловік виявився! На відміну від ЖЕКу йому майже нічого не довелося пояснювати, а про Закон він краще нас знає. Буквально 2 хвилини. Все, каже, я готовий будь-якої миті. Тримайте візитівку, там всі телефони, у т.ч. мобіла. Як буде комісія, я одразу. Ну гаразд, повертаюся до ЖЕКу, кажу міліція напоготові, вперед! Взяли в мене телефон дільничного - в них не було! omg Подзвонили йому та дійсно, нарешті, за 5 хв. вирушили! Прийшли - двері дуже міцні. Подзвонили сусідам, та ЖЕКівский каскадер-камікадзе переліз з балкона на балкон. 6-й поверх! 
Результат це ще одна пісня. Ця довбана ідіотка, дочка померлої хазяйки! Мало того, що вона у клятій маскві десь згинула з кінцями, так вона у цій квартирі навіть воду не перекрила!!! angry Сантехнік ТАК висловлювався, що мені здалося, що навіть я таких слів не знаю lol Аварія - тоненька цівка водички, через зіпсовану прокладку, била з раковини на підлогу - ВСЕ! Перекрили воду, як годиться і на цьому все закінчилося. prey prey prey
Дуже дякую всім небайдужим людям, хто намагався допомогти корисною порадою spasibo spasibo spasibo. Особливе Спасибі Al KazlOFF. Його поради допомогли більш за все. Сашко, я твій боржник! smile
Хто потрапив сюди вперше, та не розуміє, до чого це все - див. нижче початок.


Така фігова ситуація.  В квартирі батьків тихенько протікає стеля. У ванній кімнаті і вже частково у коридорі. У квартирі, що зверху, жила бабуся, яка деякий час тому померла. Мама повідомила слюсаря, той подивився у сусідній квартирі - ні, тече з тієї, що без хазяїв. Слюсар повідомив у ЖЕК і мама сьогодні з ранку навіть була у начальника. Спільними зусиллями вдалося знайти (у сусідки тієї квартири) телефон дочки померлої бабусі. Дочка у рашці, у Москві. Додзвонитися поки що не вдається. Начальниця ЖЕКу сказала, що вони типу шукатимуть зв'язок з тією дочкою. Але зв'язок знайшла мама. Ще ЖЕК сказав, якщо зовсім капут, дзвоніть у об'єднану діспетчерську службу і вони відключать воду. Ага, чудово, всьому стояку відключать воду і невідомо, коли підключать!
Мама безперервно намагається додзвонитися тієй дочці, але поки що все марно. А й додзвониться - що це змінить? Навряд ця курка залишила у Києві ключі.
Особисто я коли залишаю хату порожню, завжди повідомляю сусідів. А резервний комплект ключей завжди у батьків про всяк випадок.
Коротше, телефонувати до міліції? Ага, їм зараз до нас, вони із завтра стають поліцією і їм зараз не до нас. Та й ситуація неоднозначна. А якщо телефонувати, то самим, або нехай ЖЕК телефонує?
Народ, що робить? Хто зіткався?
А течія тим часом трохи посилилась. Ви ж  розумієте, якщо рвоне - заллє віх нафіг від 5-го (мого) до першого поверху!

Що за риба?

Не перший раз у Єгипті, але перший у Хургаді. У Шарм-єль-Шейху з такою рибою не зустрічався - що це, хто знає? Мається на увазі отой "довгоносик". Нижче ще  фото - місцеві ловили з пірсу.



\

Браузер Opera, закладки.

Очень привык к этой долбаной Опере. Но, последнее время, вариант 12.17 глючит страшно. Отнимает много ресурса. Не позволяет вставить в блог фотографии и тепе. Я пробовал устанавливать последние версии, но е-мае! ГДЕ ТАМ ЗАКЛАДКИ? Уже и справку читал, и к ним обращался. Может кто знает?

Що це за дерево?

Шановне панство, будь ласка, хто знає, що це за дерево? Сфотографував у Тунісі на території готелю, дуже сподобалось та вельми незвичайно виглядає. Ось:

 

 А це типу "шишки" такі в нього.

Загальний план тут. Високе дерево з відстані схоже на ялинку.


154 77

Краща відповідь:

я кажется нашла ответ))) http://otvet.mail.ru/question/77112491/ араукария

Некоторые особенности Jaguar.

Может кто знает, серьезно.

Всегда внимательно смотрю на автомобили Jaguar - очень нравятся. Так вот, изредка на некоторых сзади, кроме обычных надписей Jaguar попадается также Daimler. Кто знает, что это означает? Насколько мне известно, в 2008 году Ford продала Jaguar индийской Tata. 

Вопрос: при чем здесь  Daimler?