останні питання

ОНОВЛЕНО Народ, що робить?

Люди, що відгукнулися на мій крик душі просили доповісти, чим скінчилося. Доповідаю - скінчилося, наші перемогли lol
Коротше, на 6 добу аварійної ситуації, за допомогою "Закону України про житлово-комунальні послуги", ст.17 (http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1875-15 , покладіть у закладки, дуже корисна штука), спочатку вдалося перемогти маму. Сьогодні о 8:30 вже був у ЖЕКу.  Ну ЖЕК - це вопче! angry Єдине, що вони зробили - відправили по факсу листа у Подільський РУ ГУ із запитанням, а що нам робити?! Піпєц! Ну я їм приніс Закон (про який вони навіть не чули), процитував ст.17 де чітко та недвозначно описано, що тре робити у подібних випадках. Гаразд, кажуть. Нехай прийде дільничній, і ми миттєво збираємо комісію та йдемо вскривати квартиру. Ну ладно, йду до дільничного, благо йти аж 150 м. На щастя, дільничний  bravo чоловік виявився! На відміну від ЖЕКу йому майже нічого не довелося пояснювати, а про Закон він краще нас знає. Буквально 2 хвилини. Все, каже, я готовий будь-якої миті. Тримайте візитівку, там всі телефони, у т.ч. мобіла. Як буде комісія, я одразу. Ну гаразд, повертаюся до ЖЕКу, кажу міліція напоготові, вперед! Взяли в мене телефон дільничного - в них не було! omg Подзвонили йому та дійсно, нарешті, за 5 хв. вирушили! Прийшли - двері дуже міцні. Подзвонили сусідам, та ЖЕКівский каскадер-камікадзе переліз з балкона на балкон. 6-й поверх! 
Результат це ще одна пісня. Ця довбана ідіотка, дочка померлої хазяйки! Мало того, що вона у клятій маскві десь згинула з кінцями, так вона у цій квартирі навіть воду не перекрила!!! angry Сантехнік ТАК висловлювався, що мені здалося, що навіть я таких слів не знаю lol Аварія - тоненька цівка водички, через зіпсовану прокладку, била з раковини на підлогу - ВСЕ! Перекрили воду, як годиться і на цьому все закінчилося. prey prey prey
Дуже дякую всім небайдужим людям, хто намагався допомогти корисною порадою spasibo spasibo spasibo. Особливе Спасибі Al KazlOFF. Його поради допомогли більш за все. Сашко, я твій боржник! smile
Хто потрапив сюди вперше, та не розуміє, до чого це все - див. нижче початок.


Така фігова ситуація.  В квартирі батьків тихенько протікає стеля. У ванній кімнаті і вже частково у коридорі. У квартирі, що зверху, жила бабуся, яка деякий час тому померла. Мама повідомила слюсаря, той подивився у сусідній квартирі - ні, тече з тієї, що без хазяїв. Слюсар повідомив у ЖЕК і мама сьогодні з ранку навіть була у начальника. Спільними зусиллями вдалося знайти (у сусідки тієї квартири) телефон дочки померлої бабусі. Дочка у рашці, у Москві. Додзвонитися поки що не вдається. Начальниця ЖЕКу сказала, що вони типу шукатимуть зв'язок з тією дочкою. Але зв'язок знайшла мама. Ще ЖЕК сказав, якщо зовсім капут, дзвоніть у об'єднану діспетчерську службу і вони відключать воду. Ага, чудово, всьому стояку відключать воду і невідомо, коли підключать!
Мама безперервно намагається додзвонитися тієй дочці, але поки що все марно. А й додзвониться - що це змінить? Навряд ця курка залишила у Києві ключі.
Особисто я коли залишаю хату порожню, завжди повідомляю сусідів. А резервний комплект ключей завжди у батьків про всяк випадок.
Коротше, телефонувати до міліції? Ага, їм зараз до нас, вони із завтра стають поліцією і їм зараз не до нас. Та й ситуація неоднозначна. А якщо телефонувати, то самим, або нехай ЖЕК телефонує?
Народ, що робить? Хто зіткався?
А течія тим часом трохи посилилась. Ви ж  розумієте, якщо рвоне - заллє віх нафіг від 5-го (мого) до першого поверху!

Питання закрите

22