Знайдіть запитання у своєму серці.

look 

 

І так запитання в цьому запитанні Ви знайдете самі(напевно воно існує, а може ще не народилося)

 

Часом(коли ліміту у мене залишалось вже на останній краплині) я натрапив на цю замітку

http://blog.i.ua/user/2161040/1062140/#p0


А ось колись при колись, провів діалог з одним російським героєм, і справжнім інвалідом(молодим хлопцем), що працює там ну... типу модератором. Він ввічливо запитав чи має право викласти свою замітку, і йому дали дозвіл:


http://mydiv.net/arts/view-Statja-ob-invalide.html


3 декабря 2010 года, в нашем районе города открылся "Макдоналдс". Мы с мамой пошли посмотреть на это событие и опробовать тамошнюю еду. Смотреть оказалось решительно не на что (да и еда оказалась несоответствующей своей цене). В общем, дождались мы открытия сего заведения, заказали парочку-другую блюд, кое-как нашли свободные места, сели и начали уплетать нашу покупку. А в это время, по заведению бегали непонятные личности с фото- и видео- камерами в руках, которые снимали всё, что происходило в этом заведении. В том числе, обедающих посетителей. Один из них подошёл к нашему столику, но увидев, что я - инвалид, сразу развернулся и пошёл к другим столам. Я этого даже не заметил. А вот моя мама это заметила и расстроилась. Да так сильно, что мне до самого вечера пришлось её успокаивать. Вот так и родилась идея, написать эту статью. Я пишу её для того, чтобы здоровые люди начали, хоть чуточку, понимать инвалидов и их родственников.


Особисто у мене зародилось запитання: чи повинен інвалід змагатись проти інваліда, і я дав відповідь в замітці з цього порталу(нашого).


А у Вас є запитання у собі самому, то дайте відповідь?

  • 01.09.12, 21:10
Стосовно мого запитання, і відповіді яку я знайшов, і виклав в замітці, і за ту відповідь хтось скинув мені рейтинг мінус на один балл. То вчора по ТБ я побачив новизну: змагання по плаванню де в перегонах взялись змагатись інваліди, що сидячи в калясках, і здорові спортсмени плавці. Ті з ніг, а ті з каляски вискочили в воду і... почалося на перегонки. Мда... це вже є, що замислитись.smile
  • 01.09.12, 21:19
А особисто я мавши проблему з опорноруховим апаратом(не переплутайте з "членом"), і як нам цим літом викопали колодязь, відчебушивши солідну суму за роботу, і спонтом мама у них запитала: чи може хто з їх бригади зробити перилу на сходинках мого будинку?
 
Здорові мужики спочатку відступили але замислились і взялись за справу... хоча й не точно і не зовсім правильно, все ж відповідь на запитання вони знайшли і завдання виконали.bravo

Питання закрите

0