Електроковдра

Питання закрито: єдиний спосіб отримати цю інформацію - питати в продавця або виробника.

Вікіпедія пише, що сучасні електроковдри працюють з напругою від 12 до 24 вольт - раніше було 110-240, тобто - як у електромережі. Проте, наскільки я розумію, ковдри все одно підключаються до мережі, лише мають тепер трансформатор. Проблема ж в тому, що в даних, які вказують магазини, нема цієї інформації - - є лише ватти, а це трохи інше. Відтак питання - як дізнатись, чи є ковдра сучасною і відносно безпечною? Можливо, ці дані є в інструкції і треба піти до реального магазину, щоб прочитати інструкції до різних моделей?
  • 09.11.18, 18:10
Доповнення-уточнення. Так, я розумію, що ковдри з транформатором безпечніші. Не треба мені це пояснювати. Я питаю, як їх відрізнити за тою інформацією, яку надають магазини, якщо це можливо! Ось типова інформація, як за нею дізнатись про наявність трансформатора?
  • 09.11.18, 18:09
ДУЖЕ прошу не спамити. Дурниць теж прошу не писати, бо я не маю бажання розбирати "тексти", де помилок більше, ніж змісту. Кнопку "повідомити модератору" ще ніхто не відміняв! Є питання, потрібна відповідь - якщо ви її не знаєте, НЕ ЛІЗЬТЕ!

Питання закрите

1