Питання по хімії для медиків
- 12.09.18, 13:45
В чашку кинув 0.5 чайної ложки Соди і залив гарячою водою(чистою з криниці) пішла така піна наче я кинув Соду в Оцет.
Ось замінив фільтр води він зовсім новий, провів те ж саме, може вода була не так гаряча але не сталось жодного шипіння.
Ось тема про Рак https://www.youtube.com/watch?v=Pb3AHZUvPrE
Там перечислені обєктивні причини захворювання одна з них, порушення обміну речовин. Отже у воді висока кислотність, сьогодні вода корегує кислотність організму? Забруднена вода є чинником Раку?
Чи то нормально, що Сода у чистій воді але не фільтрованій дає таку реакцію?
- 13.09.18, 17:07
Ну ось відповідь така, що шипучка від простої гарячої води це звичайне явище у Соди, і навіть корисне якщо вживати Соду і не зашкодити собі.
Питання закрите
1
Повернутися до відповідей
Lulu
14:12, 13.09.2018
Питання цікаве. Але слід все-таки ретельніше провести експеримент. Тобто вода повинна бути приблизно однакової температури. І краще далекою від температури кипіння. Якщо у першому випадку був окріп, то може пішло термічне розкладання харчової соди з виділенням водню у суміші з водною парою, а в другому вже температура не була достатньою для цього процесу? Може так?
Крилами віри
1 14:18, 13.09.2018
Може і так. Тобто це звичайний процес? Хоча якщо молекула розклалась то це вже не Сода. Як ми видивились ще на Ютубі, окропом Соду треба завжди "гасити" це уникає якоїсь шкідливості при вживанні.
Lulu
2 14:23, 13.09.2018 Відповідь на 1 от Крилами віри
Я не маю змоги для відео.
Від розкладу утворюється інша сода - каустична.
Сода харчова (гідрокарбонат натрію) відрізняється від каустичної (карбонат натрію) наявністю зайвого атому водню в її "молекулі", який "тримається" там досить слабко.
Крилами віри
3 14:43, 13.09.2018 Відповідь на 2 от Lulu
У мене вже 34 Гб за ті ж 29 грн. а ви не маєте змоги...
То ви хімік?
Ну добре врахую.
Бо по ходу багато інфи надійшло з Ютуб як вживати Соду при простудах.
Lulu
4 02:03, 14.09.2018 Відповідь на 3 от Крилами віри
Справа не в гігабайтах, а у вільному часі.
Ну... який хімік?)) Читайте Iness - у середній школі всім давалася можливість стати хіміком. Хто хотів, той став )
Крилами віри
5 02:10, 14.09.2018 Відповідь на 4 от Lulu
От за весь час не забулись. Я теж був відмінником по Хімії.
Крилами віри
6 18:28, 29.08.2019
Але https://www.youtube.com/watch?v=z34xUYc1Ey4
збіглось але з часу вживання Соди, у мене почала поболювати жовч, ніколи не дивився, що у продажі є декілька видів соди.
Lulu
7 00:04, 12.09.2019 Відповідь на 6 от Крилами віри
26 хв втраченого часу...
навіщо слухати і дивитися марення темного забитого матюкливого московського носорога? фу!
просто почитайте базові відомості про всі синонімічні назви, про що і чому кипить, про способи виробництва і про добування
https://uk.wikipedia.org/wiki/Гідрокарбонат_натрію
а прозоре чи ні, то залежить від культури виробництва тої соди, тобто від виду і вмісту нерозчинних домішок, наприклад крейди, яка жодної шкоди принести організму не може...
Якщо ж в соду виробники допускають якісь інші домішки, які якось шкодять, то це звісно на їхній совісті. Але ці домішки можуть визначатися лише хіманалізом, а не зазначеним гостом на коробці чи умоглядними вумними міркуваннями всяких жлобків з освітою 4 класи
Крилами віри
8 00:26, 12.09.2019 Відповідь на 7 от Lulu
Але за Содою, він ходить в Америку і Турцію, а сварить власну країну(до речі, мені почулось "вата", невже це слово не з України). Глянув у себе дві пачки, одна розмальована і зверху нема жодних даних, треба читати дрібний текст. Інша у неї все чинно але виробник двічі Україна(хто партнер не ясно) - доведеться її застосовувати. Турецьку можна купити Інтернетом.
Lulu
9 00:31, 12.09.2019 Відповідь на 8 от Крилами віри
...не почулося, він кілька разів сказав "вата" "ватники"
йому примарилося, що він слов'яно-арій, от і сварить угрофінську основу ерефії - це поширене явище, там є руські націоналісти такого роду, дружать з нашими, але їх небагато...
але в соді і хімії він темний-темний
Крилами віри
10 00:36, 12.09.2019 Відповідь на 9 от Lulu
Ох у вас реакція. Я таки зважу на його застереження про гост і виробника