Питання по хімії для медиків

В чашку кинув 0.5 чайної ложки Соди і залив гарячою водою(чистою з криниці) пішла така піна наче я кинув Соду в Оцет.

Ось замінив фільтр води він зовсім новий, провів  те ж саме, може вода була не так гаряча але не сталось жодного шипіння.

Ось тема про Рак https://www.youtube.com/watch?v=Pb3AHZUvPrE

Там перечислені обєктивні причини захворювання одна з них, порушення обміну речовин.  Отже у воді висока кислотність, сьогодні вода корегує кислотність організму?  Забруднена вода є чинником Раку?

Чи то нормально, що Сода у чистій воді але не фільтрованій дає таку реакцію?
  • 13.09.18, 17:07
Ну ось відповідь така, що шипучка від простої гарячої води це звичайне явище у Соди, і навіть корисне якщо вживати Соду і не зашкодити собі.

Питання закрите

1