Робота на ґуґл-міті (ковід же)

Що робити, якщоу вас серйозна розмова з босом, яка показує наскільки ви матьорий і впевнений спеціаліст, а потім заходить ваш сусіда в розтягнутих спортивках і гремить дверима, тупає, як слон, слухає музиу без навушників, а ви не хочете показати, що можете вбити людину?

Чи підходить замість и масла API TC масло MO-2TC

Чи може це якась версія вищеназваного? Це для мотокоси

Відео про хатнє господарство, культуру і традиції

Натрапила якось на https://youtu.be/LTejJnrzGPM

Це один ролик з китайського каналу. Можна обрати будь-який, там всюди про традиційне виробництво. Звісно, я не думаю, що це та дівчина все сама робила, що в неї на це все є час і що в принципі вони завжди такі правильні, охайні, уважні до деталей і їм є ще час заплітати коси і розпущене волосся не заважає роботі. Але просто красиві кадри. Хоч і дуже надумані. Кадри з народними традиціями і так, як все могло б виглядати в ідеалі.
Оце думаю, чого я не зустрічала таких українських роликів? Невже у нас нема народного господарства? Чи прост ніхто не хоче шукати собі аудиторію на такий контент?

де набрати фоток підлітків за віком?

У нас тут суперечка про зміни фігур з віком, це не з педофільською метою. 

То де мені набрати базу типу "ось така фігура і лице в 13 років", "така в 14" і т.д. А краще з 4х років і щоб в купальниках, бо там фігура краще читається. На модельні сайти заходити не хочу, бо мені треба абсолютно стандартні пропорції з їхнім життєвим різноманіттям.

Де знайти фільтр Oil Paint як у Фотошопі?

У моєму ФШ такий є, але не працює, бо йому потрібен OpenCL. Таке нібито у мене встановлено, але всі фільтри з ним не працюють. То мб десь є онлайн редактор, що діє таким же чином або щось подібне. Мені це для ч/б ліній, для контуру, на справжню картину маслом воно не має бути схоже, то тільки назва така.

Конче потрібен.

Павук і трутень. Хто кого має їсти?

Сиджу я, значить, нікого не чіпаю. Поруч павук плете свою павутину, теж його не чіпаю. Летить здоровенний джміль, схоже, трутень. Летить прямо на павука. Забирає його прямо з сітки з собою і на павутинні вже нікого нема. Мабуть на павука вже можна не чекати. А він тут працював більше всіх.

Я чогось не знаю про харчовий ланцюг?

Чому деякі холодильники треба ставити близько біля стіни?

Зазвичай всюди пишуть, що ставте його не ближче, ніж скількись сантиметрів від стіни і інших стінок. А тут в інструкції прямо сказано, що не далі, ніж 7,5 см. Спочатку думала, що це поганий переклад, але ось і англійська версія інструкції.

Захист персональних даних

Сама ж щойно бачила тут подібне запитання, а наткнулась зараз на ось таке:


Є сайт з електронними петиціями, де збирають підписи громадян. Побачила я петицію, яка мені дуже сподобалась і я хотіла проголосувати.
Зрозуміло, що потрібна реєстрація. 
Ясно, що петиція - річ важлива і треба захистити їх від тролів і тих, хто робить по 100 акаунтів. Я була готова на перевірку телефону чи щось подібне. Ага, щас!

А реєстрацію по банківському акаунту не хо?! 



Про яку свободу особистості йдеться в нашій країні, якщо вже державні сайти вимагають платіжні реквізити? Не правильно проголосував - а на тобі податок

Що за тварина?

Фото нема, проте раптом хтось вгадає...


Тваринка мала як мишка і має таку ж сіру шерсть, але без хвоста. Лапки у неї розставлені по бокам, як у жаби, і товсті. Вона на них дуже швидко бігає. Спина по центру темна, по бокам - світла.
Щоразу бачила тільки як вона блискавично тікає. Так і не вдалось сфотографувати. Навіть мордочки не бачила.
Поки що вважаю, що то такий вид крис.

Куди дівається трафік?

Тут ще така справа: я помітила, що мій трафік кудись невпинно дівається. А не у всіх є безлім (так, таке ще трапляється).
Я позначила на компі, що це лімітоване підключення. Це типу мало б допомогти зекономити мегабайти, але якогось ефекту я не відчула.
Ось відкриваю пошту - 100 Мб написано вже за сесію завантажено, як і раніше. Не важить моя пошта 100 Мб! Ще і досі циферки, які позначають, скільки за сесію використано, зростають. Аж не віриться, що колись мені спокійно вистачало 3000 Мб/місяць.
Що ти весь час завантажуєш? На кого ти, гадино, працюєш?

Сторінки:
1
2
3
5
попередня
наступна