Захист прав споживача як захистити?

Нафтогаз вимкнув підтримку сервісу 104.ua, натомість запустив власний. 1 числа показання більшості громадян України через новий сервіс не потрапили в облгази. Облгаз визначив це як не доставлено показання лічильника і напаяв борг. Тим часом ми сплатили за газ за переданим показанням та отримали цей борг. Облгаз дав офіційну відповідь через Укрпошту де зазначив про помилку Нафтогазу є номер нашої заяви. Нафтогаз промовчує. На табло висить цей борг. Вважаю порушенням прав споживача. Як поскаржитись на Нафтогаз? Я вимагаю витерти борг за газ який ми не брали бо сам відстежую передачу лічильника і своєчасну оплату, а тема стосується моєї мами.

Схема до монітору E2251S-BN.AEU

Привіт!


Отже свій  старий  монітор  я буду ставити  мамі  у Т2  як апгрейд  телевізору

А це  

E2251S-BN.AEU

Його  підмінить  хоча  йому  11 років  і хотілось би  провести  легенький  огляд  як от  пайки на  пошкодження,  почистити  слоти, замінити  ходові  деталі  як  три  електроліти  так  як у  його БЖ  один  був  негодний.

Але електроліти  я бачу  лише через  фото  плати  у  гуглі, розберу  а у мене  нема  точно таких.

Чи можна побачити  їх номінали або  схему  цілком  десь  скачати?

Підтримка по наладжуванні годинника електроніка 21-10

Привіт! 


Провів основні роботи  по реставрації  годинника  програматор  електроніка 21-10

проблемка  з Таймер  на команду старт  він  відгукується  але  задумався  і  замість  пуску  зупиняє  на 59 59.  Хоч  з  5 сек.  запускай  хоч  з  години  все одно падає  і зупиняється  відразу 59 59.  

Проблема, що коло пошуку  несправності  розгалуджено  це може бути  мікросхема  ВИ1, або  живлення  на неї   або  Кварц.

Методом тика не хочеться, а  серйозного  обладнання  щоб  вичислити  недостатньо  у мене.

Валявся 15 років.  Прогріваю  і думаю.  Звісно ж  я  замінив  фільтри  і навіть  стабілітрон.  Точка  живлення  показує  12В з  плюс  менше  5%  що  ідеально.  Не перевірив тільки під  навантаженням

Є одне дивна поведінка: впродовж  доби  точність  висока  але  може стрибати  то  вперед  то назад  до 1 сек.  Впродовж доби в різні боки.  Такого  я на них  не бачив.  

Отже  або  мікросхема дає  не стабільне живлення на Кварц  або  нестабільний сам Кварц

Може є  практика  з цим випадком?

Скриншот  в студію  https://youtu.be/yi-eJfAhhRs

Пєзозапальничка на газ. Ваша думка?

Один  на Ютуб  говорить, що служила 5 років.  Може валялась?  Другий говорить, що  купив штук  двадцять  і за місяць  викидає.  Купив я теж і  за місяць  послабла  іскра, газ  не загорається.  Ззовні  я би сказав  якісний матеріал, а в середині  деталі  зі ржавчиною і дуже дешево виконано  все в притик.  Може  такі запальнички  з пєзо  не довго  тривають  і якісно робити не треба?  Купив  дешево.  Середня ціна втричі  дорожчі.  Та я вже думаю який у них  ресурс?  При чому іскрить  а газ  не горить.  А сильну іскру  довго  не тримає. 

Дивна поведінка монітора

В заначці  є гуртки  і навіть  укр. редакції  де  можна розглянути явище  з монітором  але згадаємо, що ен  років тому  саме  з  цього порталу мені  добре  допомогли справитись  з цим же монітором і він ще живий  на 14 році.


Пропоную  на розгляд:  холодний запуск  ПК  в перші секунди  засвітки монітору з лівого  кутка  нижнього  на правий верхній  похилі і до того  не рівні  а  рвані  лінії  з певною  частотою  блим-блим-блим...  але в міру прогрівання  ці  білі  смуги зникають плавно і  далі  все добре.  Спостерігається, що  в теплій кімнаті  як увімкнути  ПК  смуги  не появляються, і не появляються  якщо  перезапустити  прогрітий ПК.  

Якщо причина зрозуміла  я би хотів  зарання  усунути проблему

А якщо відлякувач Кротів переробити?

Сіла  батарея  акумулятор  600 мАч.  Може тому, що  не витягувалась, а підзарядка тільки від сонячної батареї.  От подумав: була одна батарея.  Зрізаємо  сонячну панель і замість  акб,  ставимо  лужну  батарейку.  В схемі тільки зумер  без двигуна. Батарейка сяде швидше?


Показую  https://youtu.be/yd7672UUEw0

Чим вирішився конфлікт між Кореєю і США?

Перефразуємо  думку, що  ворога треба поважати:  ти можеш перемогти  як  здатний викликати  у ворога вчинок  який  гідний  його  поваги.


Згадаємо  день  розпочатку  ядерної  війни  між  США  і Корея,  на мою память  Корея  відповіла  Трампу  "А  для чого  нам воювати  як ми  вже перемогли?" далі він  засміявся.

Думаю  завтра російське керівництво  пройде такий  же тест  на інтелект  чи  зможуть  завершити  жартом.

А конфлікт  з  Кореєю  завершився?

Бо вступаючи в НАТО  ми  на рівних  маємо  захищати  країни альянсу перш  за все, а не себе тільки.

Чи треба відповідати за свої слова?

Класно  коли  підхоплять  твої слова  за кілька років тому  написані в Інтернет, і в лоб, а тепер за них відповідай!


В новому році, підплив коментар  зі словами:  ну і що ти  напророчив?

Дивлюсь  а це я писав два роки  тому  на одному американоросійському блозі, там  не особливо  але іронічно  я зачепив  нововведення в  російське законодавство  але з певних  обставин   той закон  загальмував  і не здійснився  у повній силі(внутрішній закон  який стосувався гласності і демократії) . Отже дописувач  тепер мені зауважив....  

Ух  ти, дядя Рома  викручуйся: і на мене  найшли глибокі  й цікаві роздуми, в словах  я побажав  президентові Росії, мудрості і праведності.

Раптом агресор  змінив тон,  і написав  "ну тоді  прошу пардону,  любові вам і здоровя"

Це перемога яку обіцяє  Ісус  Христос?  Ось  тепер пора святкувати Різдво?

Можете втратити акаунт у Телеграм

Оновив  Лінукс на  іншу  редакцію  і  тепер не можу зайти  у Телеграм, не приходить  СМС, підтримка Телеграм  мовчить  днів чотири.


Телеграм в Україну обмежений?

Появилась авторизація  Коер-кодом  але з  ПК  не можу це виконати  бо  Лінукс пише  не відомий протокол.

169 98

Краща відповідь:

Поставте Телеграм на смартфоні. Інакше ніяк.

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
26
попередня
наступна