я знаю, що масло білоруського виробництва краще, ніж нашого, то можете спробувати я думаю у Львові його продають, а щоб дійсно справжнє то треба брати у людей з сіл, що самі роблять
у нас продавцы чут ли не в истерике бьются, доказывая что масло "самое-самое". Покупаешь ВТОРОЙ раз - паленка. Закон бизнеса, таксказать.
(в холодильнике мягкое, при поджарке начинает вонять непонятночем)
---
Как вариант - ищи хорошее молоко. Масло при желании можно сбить самим - эта гарантия лучше всего.
За Беларусь упоминали - согласен. ТАМ еще коровы есть и фермы.
Якийсь час, і досить довгий, брав молоко і масло лише тернопільське, Молокія. Потім зауважив, що і той завод спаскудився. Молоко після скисання ставало гірким, масло в теплі твердим. Вже з півроку раз на тиждень сідаю в своє авто і їду до села неподалік Львова, біля 9 км в один кінець. Не секрет, с. Бірки, відразу за Брюховичами. Там дружина напитала через свою колишню співробітницю її сестру, та тримає корову. Беремо відразу 5 л. Через добу чи дві знімаємо вершки, тримаємо в кухні, утворюється чудова сметана. Беремо також сир. Молоко по 6 грн/л. сир по 20грн/кг. Маслом не зловживаємо, беру його в "домашньому магазині", марка - "Мої корівки".
Всім успіхів і удачі!
Только хотел сказать,но Рися меня опередила - хочешь натуральное масло, - его не вопрос делать самому.А так.. - в ближайших селах.Если мобильный - прошвырнись рядом где живешь.Многие этим занимаются.
Відповіді
Ксаночка
1 12:37, 30.10.2011
я знаю, що масло білоруського виробництва краще, ніж нашого, то можете спробувати я думаю у Львові його продають, а щоб дійсно справжнє то треба брати у людей з сіл, що самі роблять
kt315
2 13:47, 30.10.2011
у нас продавцы чут ли не в истерике бьются, доказывая что масло "самое-самое". Покупаешь ВТОРОЙ раз - паленка. Закон бизнеса, таксказать.
(в холодильнике мягкое, при поджарке начинает вонять непонятночем)
---
Как вариант - ищи хорошее молоко. Масло при желании можно сбить самим - эта гарантия лучше всего.
За Беларусь упоминали - согласен. ТАМ еще коровы есть и фермы.
Гість
3 22:41, 30.10.2011
Якийсь час, і досить довгий, брав молоко і масло лише тернопільське, Молокія. Потім зауважив, що і той завод спаскудився. Молоко після скисання ставало гірким, масло в теплі твердим. Вже з півроку раз на тиждень сідаю в своє авто і їду до села неподалік Львова, біля 9 км в один кінець. Не секрет, с. Бірки, відразу за Брюховичами. Там дружина напитала через свою колишню співробітницю її сестру, та тримає корову. Беремо відразу 5 л. Через добу чи дві знімаємо вершки, тримаємо в кухні, утворюється чудова сметана. Беремо також сир. Молоко по 6 грн/л. сир по 20грн/кг. Маслом не зловживаємо, беру його в "домашньому магазині", марка - "Мої корівки".
Всім успіхів і удачі!
Aмaзонка*
4 17:50, 30.10.2011
тільки Карпати (доставка - машиністи електрички, наприклад Львів-Мукачево)
Рися13
5 18:17, 30.10.2011
Купуєте на привокзальній у бабусь домашню сметану - й збиваєте самостійно - якість гарантовано
Гість
6 21:42, 30.10.2011
Только хотел сказать,но Рися меня опередила - хочешь натуральное масло, - его не вопрос делать самому.А так.. - в ближайших селах.Если мобильный - прошвырнись рядом где живешь.Многие этим занимаются.