Чия пісня і автор?

Зарас по радіо чую рідко пісню в якій її частинуі діти співають "ще не вмерла Україна..." трохи сумним голосом. Як називається і хто автор. Хочу скачати. Дякую.

15889 12193

Краща відповідь:

тю, то гімн євромайдану, написав його хлопчина який живе в німеччині, сам родом зі Львова. шукай егоїсто артісто латинкою

Вибачаюсь за баналне, а хто виконавець цього трансу????

http://hotline.ua/video/19923/

Цікавить саме саунд що вже програється в кінці відеоогляду. Просто зачаровує! Плііііііізззз, підкажіть хто знає.

13118 11351

Краща відповідь:

Походу оно: Schiller Mit Kim Sanders - Let Me Love You

Рутрекер ліг

http://rutracker.org/ вже другий день невідповідає. Хто робить дос-атаки, юзери чи МВД?)) Я там Спартака стягую.. переживаю..)

Іронія долі чи з легким паром - яка мораль?

Подивився в черговий раз цей фільм, признаюсь чесно - це я вдруге за життя його передивився від а до я. Нестошнило. Но підташнювало. Пив.

А тепер суть моїх марань: Особисто - який висновок для вас з сюжету фільму, хто що з нього виніс і як його розуміє для себе.

Дякую!

Усіх з Новим Роком, і з наступаючими Різдвяними Святами!

Питання більше до львівян

Хто знає де у нас можна купувати натур-продукти, зокрема справжнє масло. Є така точка, магазин.. може хтось знає?

Користувачам utorrent LP

Які відгуки по noreport.exe?

скиньте пліз на мою скриньку робочий utorrent LP з noreport, чи який вже у вас є. Приспічило.

Thank you very much.

Про цикл фільмів з серії "молоді та нерозважливі"

Колись давно ще в 90-тих здається по 1+1 кожного тижня крутили в ночі фільми з циклу "молоді та нерозважливі". Запам"ятався фільм "Гонщики" з Девідом Аркетом в головній ролі, а також "Плакса" з Депом. Фільми по жанру подібні на "Бріолін" з Джоном Траволтою -  секс, наркотики і рокен-ролл! - дух часів  50-60 років в США. Можливо хтось ще пам"ятає назви інших фільмів що увійшли до того циклу в проекті 1+1. Дуже бажаю переглянути й згадати дитинство). Вдячний за буть яку допомогу!

Хто носить контакнті лінзи - ану сюда!!! О_О

Значить такий расклад. Є пара очей з короткозорістю в -4,25 діоптрії. Моднячі титанові окуларчики з*бали!!! Так так, не смійтесь, ну у всіх буває)))

Ну ось і питання:  хто носить контакнті лінзи  - ваші відгуки, плюси, мінуси, нюанси, враження, рекомендації.. і ваша степінь зору в діоптріях і взагалі чи вартує. Наперед вельми вдячний за відгуки :)

Який газовий котел порекомендуєте?

У звязку з нагрянувшими невеселими тарифами на газ прийшла необхіднсть братись за економію. Хто має установленні газові котли - порекомендуйте що саме вибрати - якої фірми, чи надійні, і взагалі якого типу. Опалювальна площа невеличка (в дві кімнати), Розглядаю двоконтурний настінний варіант, бо колонку як концепцію взагалі хочу прибрати.  Буду вдячний як поможите!

Сторінки:
1
2
попередня
наступна