1)купляєте якісний натуральний йогурт200гр + молоко пастерилізоване( 3,5% можна 1,5%)\ домашнє.1,5л. в каструлі доводите до кипіння молоко, охолоджуєте(має бути добре теплим) + йогурт-розмішуємо до однорідної маси. добре закутуємо на ніч. зранку- в холодильник. через кілька годин можна вживати. їжте на здоров'я!!!
Не концентруйтесь на йогурті (1 раз ви його використаєте,тільки дивіться, щоб був без фруктових наповнювачів і фарб- я не знаю, яка молочна продукція є у вашому місті). Якщо маєте можливість купуйте домашнє молоко-прокип'ятіть його добре і ваш йогурт буде прекрасно зберігатись кілька тижнів у холодильнику. Можете взяти кефір ''Галичина'' -спочатку буде кефір (першого разу може довго заквашуватися біля 2 діб, наступного разу залишаєте 200гр вже вашого, з кожним разом буде густіший і дойде до консистенції сипараторного- за 1 ніч буде готовий).якщо поїдете на периферію купіть собі 1 баночку йогурту місцевого виробництва. Справжній традиційний йогурт не дуже відрізняється від нашого кислого молока і робиться з коров'ячого чи овечого молока + закваска, яку продвають в магазині. Як на мене
наші кисло-молочні продукти одні з найкращих. ви не думайте, що закордоном кращі продукти ніж у нас - такий самий бардак- гроші й вигода керують всім світом.
Знайдіть собі молочницю з села, якій ви довіряєте і купуйте справжнє молоко!
Натуральний йогурт повинен мати термін збкрігання менше 5 днів, а де такий взяти в магазині? Єдиний вихід готувати на заквасках, які можна придбати в аптеці.
Всі стабілізатори, ароматизатори, консерванти, дійсно, походять з-за кордону, але в більшості країн вони заборонені
Повернутися до відповідей
myroslava
20:30, 11.04.2011
1)купляєте якісний натуральний йогурт200гр + молоко пастерилізоване( 3,5% можна 1,5%)\ домашнє.1,5л. в каструлі доводите до кипіння молоко, охолоджуєте(має бути добре теплим) + йогурт-розмішуємо до однорідної маси. добре закутуємо на ніч. зранку- в холодильник. через кілька годин можна вживати. їжте на здоров'я!!!
solnce0801
1 23:38, 11.04.2011
А де його якісного та натурального купити? На полицях магазинів суцільна хімічна промисловість. Підкажіть, якщо знаєте
myroslava
2 15:04, 12.04.2011 Відповідь на 1 от solnce0801
Не концентруйтесь на йогурті (1 раз ви його використаєте,тільки дивіться, щоб був без фруктових наповнювачів і фарб- я не знаю, яка молочна продукція є у вашому місті). Якщо маєте можливість купуйте домашнє молоко-прокип'ятіть його добре і ваш йогурт буде прекрасно зберігатись кілька тижнів у холодильнику. Можете взяти кефір ''Галичина'' -спочатку буде кефір (першого разу може довго заквашуватися біля 2 діб, наступного разу залишаєте 200гр вже вашого, з кожним разом буде густіший і дойде до консистенції сипараторного- за 1 ніч буде готовий).якщо поїдете на периферію купіть собі 1 баночку йогурту місцевого виробництва. Справжній традиційний йогурт не дуже відрізняється від нашого кислого молока і робиться з коров'ячого чи овечого молока + закваска, яку продвають в магазині. Як на мене
myroslava
3 15:20, 12.04.2011 Відповідь на 2 от myroslava
наші кисло-молочні продукти одні з найкращих. ви не думайте, що закордоном кращі продукти ніж у нас - такий самий бардак- гроші й вигода керують всім світом.
Знайдіть собі молочницю з села, якій ви довіряєте і купуйте справжнє молоко!
Гість
4 16:39, 20.08.2011
Натуральний йогурт повинен мати термін збкрігання менше 5 днів, а де такий взяти в магазині? Єдиний вихід готувати на заквасках, які можна придбати в аптеці.
Всі стабілізатори, ароматизатори, консерванти, дійсно, походять з-за кордону, але в більшості країн вони заборонені