Профіль

myroslava

myroslava

Україна, Золочів

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

закон про мобілізацію

Доброго дня, може хтось вже мав справу з даними питаннями - підкажіть!  Мама стоматолог вищої категорії працює в держстомат поліклініці з іншими 20 стоматологами. Її скерували в  ваєнкомат   на 1 рік без її згоди зсилаючись на наказ президента №88 від 20\02\15 їй не тільки не доплачують, вона ще є в графіку в поліклініці щодня і кілька рарів на тиждень іде в воєнкомат у вільний від роботи час! Справа не в доплаті, просто це  65-річна жінка, яка не може гасати по всьому місту, як пацанка протягом року, в той час, коли є багато молодих спеціалістів, які сидять і нічого не роблять! Просто зробили її козлом отпущенія!! Чи це законно? що робити? Дякую за ваші відповіді!

застіклення балкону

Доброго дня. Хто в курсі підкажіть, які варіант краще вибрати. Поміняти тільки вікна, чи вставити готовий  блок  з вікнами? Чи, може, краще безрамне застіклення? В кого є досвід поділіться, будь ласка. Чула, що в разі пожежі всі ці нові матеріали сприяють швидкому розповсюдженню полум'я на інші квартири! В нас вже весь стояк поміняв застіклення, тільки ми залишилися- так що вже і нам пора!!! Дякую за ваші відповіді!

пластикові вікна

Привіт усім! В мене вікна пластикові "течуть" просто жах! Можливо в когось є досвід боротьби з цією бідою, бо щоденне витирання і провітрювання недостатнє. Дякую всім за ваші відповіді!

планшет

Доброго дня. Хто має досвід "спілкування" з планшетами, підкажіть, будь ласка. Бабуся хоче придбати онуці даний планшет (sensatione nano-х http://leadershop.com.ua/shop/5/desc/louis-vuitton-best-style) для навчання, відеодзінків, перегляду мультфільмів он-лайн. Чи він вартий? я досвіду спілкування з цими штучками не маю зовсім. Дякую за ваші поради.

ДЯКУЮ ВСІМ ЗА ВАШІ ВІДПОВІДІ!!! Може хтось порадить непоганий планшет з економ класу, щоб сім-карточку підтримував. Ще раз вдячна!

банківська карточка

Всім доброго дня! Давно хочу придбати банківську карточку не  кредитну для покупок і платежів в гривні он-лайн. Підскажіть і поділіться вашим досвідом! Дякую!

авіаквитки он-лайн

Доброго дня.  Як можна самотужки слідкувати за ціною авіаквитка он-лайн, щоб придбати його за найкращою ціною? Дякую всім за відповіді.

скайп на мобільному

Доброго дня! В мене 2 запитання для користувачів скайпу на мобільних з вай-фай з'єднанням. Недавно взнала, що  можу, так у всякому разі я зрозуміла, що можу користуватися скайпоь з мого ненового мобільного( Соні-Еріксон дабл'ю 715). Ось вже 2 день займаюся цим питанням і до криниці дойшла, але води так і не напилась! З цього сайтуhttp://mobprogs.com/skype/sony-ericsson/w715/  скачала версію скайпу, запустила, вставила свої  реєстраційні дані і... на цьому все скінчилося мені відповідає: failed to connect to skype server! Що робити? я вже намагалась через комп завантажити- теж не виходить. І ще одне запитання до власників Нокія аша 302: чи підтримує скайп? Дякую всім, хто потратив свій час, щоб написати мені свої відповіді! Хай щастить!

Що сталося з internet explorer?!

Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, що сталася і що з цим робити! Вмикаю іnternet explorer  завантажується досить давго, а потім пише, що Google- Windows Internet Explorer(Не отвечает). Захожду в інші закладки (пр.Youtube)- заходить повільно, показує сторінку, завантажує, а потім пише-  Youtube- Windows Internet Explorer(Не отвечает). З інтернет провайдером не має жодних проблем, на іншому компі все працює без збоїв. На даному ПС працюють без проблем Опера і Скайп? 

модем 3G стандарт CDMA

Хочу придбати модем 3G стандарту CDMA, який би ви запропонували, щоб не ламався швидко і ціна не кусалася! дякую! всім веселих свят!

для користувачів інтертелекому

Всім привіт! Сестра мешкає у сільській місцевості. Має бажання під'єднати інтернет( є можливість тільки безпровідний інтертелекому). Хто підключений до цього провайдера, напишіть чи варто під'єднуватись. І ще таке 2000 МБт це скільки годин, на приклад, користування скайпом чи ют'юбом( вибачте за трішки тупе запитання!) Дякую всім! Хай щастить!

Сторінки:
1
2
попередня
наступна