Напевно в Інтернет є рецепти, десь такі: кастрюля повинна бути з дуже щільною кришкою, і тут я забув яке відношення води до порції рису і спеції, закривається кришкою, і НЕ відкривається на певний час. Рівно через цей час рис повністю готовий, вода повністю вбирається рисом, він стає трохи вологий і розсипається.
Повернутися до відповідей
Крилами віри
23:17, 01.02.2015
Особисто це робив!
Напевно в Інтернет є рецепти, десь такі: кастрюля повинна бути з дуже щільною кришкою, і тут я забув яке відношення води до порції рису і спеції, закривається кришкою, і НЕ відкривається на певний час. Рівно через цей час рис повністю готовий, вода повністю вбирається рисом, він стає трохи вологий і розсипається.
Знайдіть в гугл точні дані.