Профіль

Електро-нік

Електро-нік

Україна, Чортків

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

Електронні принципові схеми

Є хтось на форумі,хто розробляє електронні схеми,печатні плати ?

Велосипед з електродвигуном Шкондіна

Хтось вже має такий велосипед ,або скутер з електродвигуном Шкондіна ? Поділіться своїми враженнями. Чи є якісь недоліки в конструкції ?

Браузери

Скажіть будьласка,а чи є українські браузери ? Гугл - російський ?

Формальдегідна пластмасса

Яким чином можна нейтралізувати сморід формальдегіду з пластмаси? Зараз все електронне обладнання монтується в таких корпусах,що смердить на всю кімнату,залишатися в якій довший час неможливо. Запитання насущне,тому сподіваюся на конкретну відповідь.

Гідрофор

Живу в "хрущовці ". Сусід - "редіска",який живе поверхом нижче підключив собі до водопроводу гідрофор. Від роботи гідрофора в моїй квартирі з"явився дуже великий шум,крім того,трясуться всі водяні труби,вібрує лічильник води.Звертався в ЖЕК зі скаргою,а там відповіли,що заборони на встановлення гідрофору немає.Значить "редіска" має повне право встановляти в своїй квартирі все що забажає. Хтось стикався із вас з подібною проблемою? Як її вирішували ? Бо в моїй ситуації редіска "грає грека".

Крем Lift Active Derm Sourse

Хотілось би почути відгуки, від жінок, про цей крем від зморшок. Розумію,що вся ця реклама робиться на молоденьких 16-20 и річних дочурках. А чи зникають зморшки в старших людей 50-65 років від його примінення ? Яка його ціна в Україні ?

Атмосферний тиск і головні болі

Хто може пояснити виникнення головних болей пов"язаних зі зміною атмосферного тиску? Або в яких книгах можна про це прочитати? Або як працює сам механізм подібної проблеми.Просьба репліки,роздуми і припущення не писати.Дякую.

Інтернет

При вході в інтернет за допомогою Хром,вискакує надоїдливе попередження - (Интернет требует Windows XP или старше.Некоторые функции могут не работать.) Але в мене - ХР і в дійсності всі функції працюють.Як позбутися цього попередження,щоби не клацати постійно ОК?

"Принц на білому коні"

Запитання для жінок,дівчат. Всі Ви прагнете і сподіваєтеся зустріти в своєму житті Принца - мудрого,здорового,веселого,успішного,перспективного,багатого. Невже Ви думаєте що в одній особі може поєднуватися стільки позитивних рис? А яка риса характеру, поведінки,або достатку вас найбільше манить?

Робота

Дуже багато робіт пропонує і біржа і мілкі підприємці.Але роботи пов"язані тільки з торгівлею,менеджментом,муляркою і слєсаркою і т.д і т.п. А чи є в Україні підприємства,де потрібні люди(робітники),які вміють і можуть виконувати високотехнологічну роботу,зокрема пов"язану з електронікою ? Прошу дати відповідь,по темі,а не писати безглузді репліки. Дякую.