Профіль

Електро-нік

Електро-нік

Україна, Чортків

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

KMPlayer

Після скачки відеороликів з Ютуба, КМ плейєр відтворює (в зменшеному вікні) різні ролики в різних форматах.Чи можливо налаштувати в зменшеному вікні стабільний формат ?

Випічка торта

Чому при випіканні торта,або медівника він потім провалюється і стає тонким,хоча на початку випікання він був високий.

Отпугиватель против собак

Скажіть будьласка,чи дійсно ультразвуком можливо зупинити напад агресивного великого собаки.Якої потужності має бути ультразвук ? Якого типу випромінювач ? Чи краще купити готовий отпугиватель ? Тоді яка його назва ? Хотів би також послухати людей,в яких виникали подібні проблеми,коли займалися ранковою пробіжкою,або їздою на велосипеді.

Електричний бойлер

Який бойлер краще купити - з простим теном,чи з сухим? Водопровідна вода містить дуже багато вапняку.Після кип'ятіння в чайнику випадає осад товщиною приблизно до 5 мм ! А ще чув,що є нагрівачі з керамічним теном,і ніби на ньому не в такій мірі налипає вапняк. Чи це правда ? Чи є в продажі такі бойлери,якщо є то яка його марка,чи назва ?

Електроніка проти накипу

Хто може розказати про видалення накипу електромагнітним способом? Є в продажі електронний прилад "Заслон",який використовує названий принцип дії,заснований на поляризації вапняку в воді. Але відомо,що вапняк - ізолятор,він нейтральний до всякого електричного і магнітного впливу.Коробочка приладу - малесенька,а ціна поверх 1000 грн. От і цікаво,чи це надуваловка по крупному,чи воно дійсно працює ? Також є конструктор Мастер Кит,в якому є подібний готовий блок для установки,ціна 106 грн. Хто що може розказати про ноу-хау? 

Пошук

Як на сайті I.UA,в розділі "знайомства" знайти зареєстровану людину по її логіну? Вже всяко пробував і нічого не виходить.

Сторінки:
1
3
4
попередня
наступна