Профіль

внм

внм

Україна, Кременчук

Рейтинг в розділі:

Полімерна мастика Forbo Longlife Basisschuts 898. Де купити?

Допоможіть, будь-ласка. Де можна купити полімерну мастику Forbo 898 для лінолеуму?

Догляд за лінолеумом

Відгукніться, будь-ласка, всі у кого подібна проблема. В класі школи стоїть лінолеум. Після року експлуатації він втратив свій вигляд. Чим можна його натерти? Як захистити лінолеум від чорних розводів від взуття? Чи можна його лакувати?

Ремонт пральної машини

 Допоможіть, будь-ласка!!! Хто знає доброго спеціаліста в Івано-Франківську та області з ремонту пральних машинок-автоматів. Вже ремонтували декілька раз і знову одне і теж: заливає і викачує воду, не запускається для прання. думаю, що це збій у програмі.

Чому українці в Україні розмовляють російською мовою?

Ми живемо на Україні, ми нарешті маємо свою незалежну державу, за яку тисячі років боролися наші предки... То чому ж ми українці розмовляємо російською мовою? У нас є чудова, мелодійна, НАШа, українська мова.

Може ви чули колись, щоб росіянин розмовляв українською мовою? НІКОЛИ. Навіть є такі, що проживши в Україні багато років- не забувають своєї рідної (російської). А ми швидко зросійщуємося, бо так модно..., бо так розмовляють в компанії друзі, а ми не білі ворони.. Отакі ми є "щирі" українці. 

А ще ми матюкаємося російським матом. Робіть висновки

Прання пухової куртки

Чи можна прати в пухову куртку в пральній машині-автоматі. Я пробувала в мене виходять розводи при сушінні. Допоможіть, будь-ласка.

Поліп шийки матки.

Скільки це коштує і чи обовязково його видаляти