Lulu

Показувати:
всі
відкриті
закриті

Цікаво, чи можна якось пощипати...

...і одночасно змусити нормально працювати цю банду корупціонерів, здирників і садистів Укрзалізницю?
Цікаво, чи для діючих юристів не може становити певний інтерес щодо докладання зусиль з отриманням певної винагороди те, як їздять приміські електрички до (з) Києва? Чи не може цей ганебний стан справ допомогти сформулювати тему дипломної роботи студентам, що оволодівають юридичним фахом?

Хтось з юристів бачить можливість і перспективу яких-небудь колективних позовів проти Укрзалізниці з боку пасажирів приміських електричок на предмет ненадання чи неналежного надання наперед оплаченої послуги? Наприклад, десь по лінії законодавства про захист прав споживачів або ще якось? І, зрозуміло, із бажаним стягуванням з УЗ компенсації кожному підписанту позову і широкого розголосу у ЗМІ, мережі і тд.? Підшукати відповідний випадок, зібрати необхідні докази (із сучасними-то гаджетами та мережами) чи необхідну кількість сотень чи тисяч підписів, здається, не складе труднощів.

"Голова, як коліно"



Жінки протягом всього життя не схильні до облисіння (за винятком патологій або наслідків від окремих методів лікування інших патологій). І це не зважаючи на численні механічні і хімічні "екзекуції", яким піддають своє волосся жінки сучасної цивілізації!
Зовсім не так ведеться чоловікам. Тут не залежно від раси і етносу спостерігається поділ на дві суперраси: схильні до облисіння, що часом проявляється вже в 30-40 років, і не схильні до облисіння до глибокої старості.


Причому, про чоловіче облисіння частіше всього не говориться, як про
патологію, а як про нормальний тип розвитку рослинності на голові, один з
двох можливих.



Питання такі:
- яка глибинна причина того, що волосся поступово рідшає і зрештою полишає центральну частину голів деякого чоловічого товариства (в кого більше, а в кого менше); але волоси майже незмінної густоти можуть залишатися на боках і на потилиці?
- яка є ключова різниця, чи то у способі життя, чи то у специфіці харчування, чи навіть так: В ЧОМУ вона, та різниця, що спричиняє одним раннє облисіння, іншим - відносно густу шевелюру до поважних літ?
- як так сталося, що ця схильність не однакова для чоловічого і жіночого організму


?

?

Президенти і релігія

До цього в Україні всі колишні президенти позиціонували себе як християни. На скільки реально в сучасних українських умовах:
- по-перше, пройти на найвищу владну посаду людині, що свідомо та відкрито себе позиціонує такою, що не сповідує жодної релігії, підкреслюю, саме не сповідує (недолюблюю слово "атеїст" за його важку совкову спадковість і неточне відображення явища, що мається на увазі);
- по-друге, у разі проходження такої людини у владу, вписатися їй у існуючу систему ритуалів, де обов'язкова участь Президента (тут і релігійні свята, і відповідні поздоровлення, і інші аспекти "релігійного життя" країни), за умови відчуття нею абсурдності такої своєї поведінки з точки зору власного світогляду?



Яким чином собака знає свого хазяїна?

Знавцям собачої психології. А може, хто і був свідком такого експерименту...
Припустимо, є дорослий собака з повністю сформованою "особистістю", природно добре знаючий свого хазяїна, який від народження його тримає і виховує. Так от, якщо до такого собаки раптом підійде брат-близнюк хазяїна (сам хазяїн в цей час далеко), якого собака до цього ніколи не бачив, чи буде він прийнятий собакою (помилково) за хазяїна? Припустимо, він жив у іншому місті і раптом приїхав. В принципі, якщо геном двох людей один, то виглядати і пахнути вони будуть однаково...
Чи навпаки, собака сприйме брата-близнюка за чужинця? Тобто для собаки важливіші нюанси у поведінці людини, яка звісно буде трохи відрізнятися...

Щось реальне і корисне з горіхів підкажіть...

Є близько трьох відер не кондиційних за якістю грецьких горіхів з торішнього врожаю. Вони з осені були некоректно висушені. Їх збір торік припав на вологу погоду, чи можливо через нестачу часу цей процес пішов поза увагою, або все разом. В результаті вони мають ядро темнішого кольору, ніж зазвичай, понижені смакові властивості. Цьогорічний щедрий врожай вже забезпечує наші потреби, тож гірші торішні горіхи вже не підуть в їжу.
Щоб не викидати на компост, не палити (до цього і я можу додуматися!), хтось може запропонувати якісь варінти використання таких, не дуже добрих горіхів, або використання окремо шкаралупи і окремо ядра у домашньому сільському господарстві?

689 594

Краща відповідь:

передавити на олію

Чому на мою скриньку приходить лист,

адресований НЕ МЕНІ?! Мабуть зайве казати, логін на цій моїй скринці звісно інший...

              Це вже стало "доброю" традицією, коли приходять листи з незнайомим логіном у графі "Кому:" або взагалі з пусткою в цій графі, які мій сортувальник цілком справедливо визначає як спам. Але як таке взагалі можливо?omg
Як це усунути на цій пошті?help
Як завдати шкоди у відповідь або взагалі припинити існування джерела спаму, якщо знаєш його скриньку чи сайт?angry



Про шини ))))

Ніколи не думав, що доведеться зачепити таку... всіма "улюблену" на цьому розділі тему... шин. Тому прохання: не бити ногами по обличчю так одразу ))

Кому доводилося користуватися засобом для швидкого ремонту проколів у шинах? Посилання, не заради реклами, а щоб довго не писати. Наприклад, оцим http://autoprotect.com.ua/products/hi-gear-antiprokol
Поділіться своїм досвідом, будь ласка!

І ще.
Якщо після закачування цього засобу в шину все таки виникає потреба звернутися у шинний сервіс, то яка реакція буде у майстра шиномонтажу? Справа в тому, що самі виробники цього засобу пишуть, що Антипрокол гарантовано "лікує" протектор, але не може надійно заліковувати пошкодження на боковині шини. Чи сильно буде майстер матюкатися? Чи може взагалі після цього шини не придатні до звичайного ремонту?

Вода - це...

В той час, як всіх цікавлять питання "Де купити, знайти...".А ще й з недавнього часу - питання про козине молоко... То мене цікавить така дрібниця: вода це оксид водню чи гідрид кисню?

Київська телевежа

Я не розбираюся у телебаченні "зсередини". Але інтуїтивно... я так розумію, що Київська телевежа десь там в 70-ті роки будувалася такою високою, 300 з гаком метрів,  для потреб аналогового ТБ. Ось вже неодноразово чув, що це аналогове ТБ відживає свої останні... мабуть тижні чи дні.. То далі для потреб кабельного, інтернетного, супутникового ТБ, судячи з усього, вона буде не потрібною... Як її збираються використовувати в народному господарстві?  Ще ж мабуть конструкція міцна... Чи знесуть? Хтось в курсі?

Причина поваги нейтралітету Швейцарії

Чому Гітлер не напав на Швейцарію, хоча станом на 1940 р.  стосунки між країнами були дуже напруженими?