Ще раз про заряд АКБ струм низький і високий

Ксяомі  Редмі 4х  за паспортом  середній час заряду 3.5 годин.  Йдемо по зарядник в магазин:  продавець  на вітрині, позначає  як ідеальні характеристики саме для цього смартфону, струм заряду  2.1 А  до  2.4 А.  Отже саме ним  ми зарядимо за 3.5 годин?  В руках  подарований  зарядник, його струм  1 А.  Батарея нова, чим більше перезаряджаю тим  краще і швидше заряджається, цим  струмом до 1А  сьогодні зарядилась  десь за 3.5 годин. Як це може бути - у мене зарядник  слабкий?  Припустимо так.  Або  продавець  обманює  і хоче вбити батарею.  Заряд струмом нижче норми  на 50%  є  руйнівним для батареї  і контроллера  чи навпаки  батарея менше гріється, довше заряджається але  довше житиме?  Чи треба з позиції  налагоджувача  купити  на  хороший струм  чи наявний хороша альтернатива?

Ксяомі Редмі 4Х з порта ПК заряджається?

Таке питання поставив  офіційній майстерні, поки вини  туплять  я  тут перепрошую:  ставлю  в ЮСБ  порт  ПК  він блимає  червоним і не заряджається  на батареї було  4%, тепер  і зовсім не вмикається а  точніше йде в захист  ну можливо сіла  батарея.  Це несправність  чи  ЮСБ не забезпечує  належним струмом?


Читав на форумі  він теж не міг  зарядити  через  ПК  цю модель...

Реставрація смартфону - допомога

Привіт!


Стало гостро  тема смартфону(вистачало ПК),  з початку  програми "інвентаризації"(фото лічильника) газової кампанії.  Рішення у мене таке: замінив  модем  до  4 Дж(для ПК), підтримує  вайфай.  Смартфон  віддала сестра  під ремонт(побитий екран), власноручно  замінив екран.  Перший запуск з чорним екраном, просить  пароль, його мені дали, далі вітальне вікно  з параметрами  країна,  клавіатура  і т. п.  далі  вставити  сімку, її  у мене зовсім нема  я виводжу  через вайфіай, просить  підтвердити пристрій  через  Гугл сервіс. Такого  у мене нема.  Кажуть  запустити Рекавері  але  купив батарейку, зарядника поки нема  на ній 4 %, Рекавері  не дозволяє.  Чи допоможе Рекавері?  Може він привязаний до старої сімки?  Які точні рішення?  Смартфону від  поломки, років три.

Фінансовий відділ зламали?

Мої  родичі молодняк, подали скрин:  витягли всі  деталі  реєстраційних даних  бабушки.  Там паспортні,  телефон, адреса проживання, секретне слово  в банку  та інші  ряди чисел.  Як  він  це дістав поки не вияснив.  Кажу мамі: вона припускає, що  це реєстрація  як вона оформлювалась  на пенсію.


От які державні заклади  це  розгубили?

Кому відправити  заяву  про  безпеку  даних?

Чим хвалиться принижений?

І ніхто не ляпнув нічого, і  телевізор вимкнений,  а буває  думки  все одно: не дивлюсь  в оригінал, потім перевіримо,  цитую приблизно.


Високий  хвались  своєю  низькістю.  Принижений  хвались...

Нагадайте або як вважаєте  чим  має хвалитись  принижений?

Ваш магазин підтримує Біткоін?

Портал  розмалював  святковими  символами  я теж приєднуюсь  до  вітань з  Днем Незалежності, коли  Україна  усвідомила  помилки, пізнала Істину, і стала кращою.


Чомусь у мене дуже  висне Інтернет  в 3 Дж, при цьому більшість  операторів  відкотило цей стандарт  і оновило  покриття  4 Дж, а наші модеми  не підтримують, мій лише провайдер ще  видає  3 Дж  та щось  дуже висне.

По приколу опитую  магазини  чи  готові  продати обладнання 4 Дж  за Біткоін?

Це як деякі політики жартують  чи готові українці  отримати пенсію  в Біткоін....

За рік я трохи накопичив Біткоін  і в кінці  року,  підготуйте свій магазин  до такої  виплати.


Що є для вас свобода?

Спокійно  собі  вечеряю, і  пю Чай.  Раптом  з телевізора  іншої кімнати  питають: що для вас є свобода?


Так народився заголовок, а значить  і питання буде.

Ні фіга собі(гарно спитали, а ми ж українці  як  є питання то байдужими не залишимось)!

Уявіть до вас підійшли  і кажуть: ну ось ти в одному човні, на тому кінці ряду  загинуть  і ти  загинеш теж.

Чи можна назвати свободою  як людина в одному  човні і нема  права  і вибору, щоб виправити помилку та не загинути?

Поганяємо чортів на 13 Пятницю

13 число  гарне  це не  чортова дюжина, а дюжина для  чортів  або "мить  Істини" людина народжена цього  числа, годиться на пророка.


Ну а в Пятницю  у мене  згадки і одне  питання:  перебігав  я  поки проходив курс  "Чистота сексуального життя"  в різних  кутках  Інтернету ось  дещо: канал на Ютуб, веде жінка  в білому халаті, 

очевидно офіційна лікарка  на одній сторінці лисиця  яскраво описує як добре  практикувати  ціломудренність, а перегортаємо  і вона  описує як корисно трахатись а анус і будь що...  Приходить  до неї  мати пацієнтки і просить:  перевірте мою доньку  на чистоту?  Лікарка вилупилась, не знаю, що ви питаєте,  ви сектантка?  Пацієнт приходить  на огляд.  Лікарка каже:  як я можу знати  чи ви здоровий як ви не займаєтесь сексом?  

Зайшов я  в  ізраільську  поліклініку там розділ  питання-відповіді  і по приколу до чоловіка лікар  гінеколог питаю:  який правильний цикл  у здорової статевої системи?  Він вилупився:  я такого даже не слышал.

Отже питання:  відкиньте тварин.  Уявимо, що ви лише людина,  опишіть  як правильно працює  абсолютно здорова статева система у людини такими циклами:  день-ніч-ранок - 10 днів - 30 днів?  Як правильно працює  статева система  я маю на увазі коли  не займатись сексом!

Відповідати не соромно.  Соромно  як ведуть  себе і як лікують нас офіційні лікарі, вище привів спогади.

А яка тобі разніца?

Вчора спитав у мене племінник і народився заголовок.


Отже  як я вчився у Школі  то  з математики: два  відняти один.  Раптом потрапив  в  міський клас  бо то було село, і  довелось перекручувати вуха, тепер чув так:  найти разницу  два отнять один.

Так от мій племінник  питав:

Яка відмінність?
чи
Яка від'ємність?

Чи ви не телепати і не знаєте, що він хотів спитати?

Просто цікаво чи готові ми  до перемовин  на перемир'ї  чи  ми самі не знаємо, що говоримо.

На вагу корови чи декларація доходу? Оподаткування.

У мене знайомі, тримали корови  аж три, ділились молоком і сиром. Раптом  дві корови продали  з причин  оподаткування  на  корів.


Як вважаєте  хазяйни  зробили це зі зла, хитрощів  чи дурощів?

Держава пропонує  співпрацю  для чого продавати  свій бізнес?

Натомість  захисти свої права,  веди бізнес далі, і  віддавай податок  5%  від твого  бізнесу?

Держава оподатковує  голу корову  чи декларований дохід  понад 5000 грн.?