Питання на любителя

cup_full 

Питання прикольне але може комусь воно й по барабануuhmylka

Як теми заходять про браузери то за моєю статистикою на сайті лідирує Файрефокс

Ладно... а, що Ви можете сказати про цей (видаляю лінк, даби не створювати комусь незручності)

CometBird 11.0

 справа в тому, що цей браузер створено на движку Файрефокс, а все ж це не Файрефокс.

Так що це за браузер, Ви його випробовували?

На одному сайті з 2009 року цей браузер скачали за статистикою лише 3000 користувачів, і якщо на нашому порталі користувачів мільйони то напевно цього браузеру ніхто не бачив.

І це вже зрозуміло по коментарям.

Хто керує грошима?

smile Не люблю... або майже не люблю коли ставлять питання з трьох слів, залишаючи заднє у невідомості. Бо треба питання розширити і обдумати в форматі кришталю, а потім вже ставити виважено.

Є так званні безкоштовні послуги та різні сервіси типу: безкоштовна лікарня, безкоштовна освіта. Навіть Біблія у мене безкоштовна, ну... точніше сплачена добровільною громадою, і хто після цього скаже, що ця книга безкоштовна?

Отже заходимо ми в лікарню, і з наших кишень гроші не тягнуть, так само і в школи, і в різні майстерні та інше... тягнуть гроші з кишень тільки коли заходимо в магазини.

Так виявляється є щось в житті безкоштовно?

Даю приклад: наразі почало розвиватись сервіс "Мої знання" з цього сайту ми можемо ретельно слідкувати за процесом навчання в школі дітей. Як раз моя мама вчителька пенсіонерка але і її цікавить з цього сайту перевірити чи добре вчиться онук?

Заходжу на сайт, а там цілий місяць нічого не оновлюється, ну звичайно ж мама розуміє своїх коллег такими словами "Ну так, це додаткова робота туди все записувати, а вчителям за це не доплачують"

Оп, кажу: і ти це називаєш "безкоштовна школа"? Виявляється "вчитель бюджетник" рахує кожну копійку і навіть розуміє як класти її на кожен зроблений крок? І при цьому такі вчителі дружньо критикують підприємців часників, приватників, платні лікарні і так далі?

Отже те, що ми називаємо "безкоштовно" в дійсності сплачується грошима які керуються призначеними людьми до керівництва чи як ми любимо казати "влади" тобто "державним бюджетом"

Які ознаки поганого керування грошима через бюджет?

А вже ж це знецінення чи як там кажуть "девальвація?" чи "інфляція?" Тобто невміння керувати грошима!

Нівякому разі, я не хочу зараз критикувати діючу владу чи поставленних до керування грошима людей сьогдні. Гривня летіла кубирком всю свою історію і при всіх керівниках в минулому! І мене це завжди біснувало. А Л. Кучма навіть всіх за це матюкав.

Як би було коли б грошима керували люди підприємці: школи, лікарні і будь хто який вміє робити і виконувати свою справу? Через рейтинги, торги та іншими способами.

Все починається з "таланту" тобто маленького і маленької копієчки на яку Ви не хочете навіть дивитись і за яку все важче стає щось купити чи щось почати.

Мій дід любив повторювати слова "Хрущев підняв копійку" Знаєте як?

Отже питання: хто керує грошима, і як Хрущев підняв копійку?

827 607

Краща відповідь:

Порівняй чистоту функції в сім'ї і родині де прибуток рахується в народженні дитини (збільшення дару Господнього), якщо ж дар закопують, то по поверненню хазяїна дар відбирається. Так само і гроші, якщо вкладувати в розширення і створення нового виробництва, то кількість їх буде збільшуватися без соціальних потрясінь, якщо ж закопувати їх в обшорні зони, то вони відберуться по поверненні свідомості всіх недооплачених, чи по накопичення злоби всіх обманутих.

Заряджаємо аккумулятори?

smile Чому навіть в Інтернет не легко знайти довідку про аккумулятор ААА 1150mWh Ni-Zn 1.6V

Можна купити в Інтернет-магазині але зарядний пристрій знайдеш не скоро... рекомендують зробити самому, я знайшов таку схему http://www.radio-portal.ru/layout/37-power/1900-2010-06-21-15-49-40.html однак з всього списку схем на такий аккумулятор ніби немає й згадки.

Просто треба реєструватись на спеціальних форумах, щоб ставити питання... А може хто осилить його й на i.ua?

Логічне живлення ПК

Хтось користується таким пристроєм LogicPower650VA-P

Спочатку по-здоровкаємось, а потім у мене простеньке питання з інструкції по експлуатації, ну дуже просте але правильно відповісти може тільки практик який впевнений, що його пристрій справний. Сьогодні придбав такий УПС і оце тестую його роботу.

Новий формат в Україні

Добрий!

В новому році, повино вийти в ефір давно очикуваний формат цифрового телебачення.

Кажу не про супутниковий, а наземний.

Ну стандартний телевізор не може без спеціальних тюнерів(приставок) опрацювати такий сигнал. Нові телевізори готові до такого приймання.

У мене тільки ДМВ антена з SWA  і я нічого нового не знаходжу, може це на МВ діапазонах.

На яких хвилях Ви бачите цей формат передачи?

 

Pin

Pin
357 295

Краща відповідь:

Года 3 принимаю цифру бесплатно вы тока проснулись??????

Скажи про Одесу

Сьогодні я слухав пісню на радіо Маяк з Одеси і в цей момент впала думка: чого Одеса вважається самим юморним містом?

Як на мене самий юморний край це Дніпропетровська обл.

Напевно в Одесі на те є підстави чи якась історія чи легенда?

Я прошу знавців цього питання розяснити?

35 34

Краща відповідь:

Одесса Одесса мой город герой sho.kiev.ua/article/1102

Про телефон

Є спеціальні форуми, а я тут питаю.

Ну ладно спробую тут: в телефонах Елетон 203, є дзвонник на схемі КР1008ВЖ4

У нього наростаюча гучність звуку в три етапи, спочатку були збої в наростані. Тобто не було мінімальної гучності або було тільки два етапи(рівні). Я все думав, що проблема в стабілітроні бо фільтри компенсації стоять нові. Сьогодні дзвінок майже не дзвонить(один мінімальний рівень і все) при тому, що діод засвічується. Накінець то я замінив стабілітрон та мабуть пізно... отже звук дає перший рівень, а потім мовчки і тільки світиться діод. Взагалом три рівні формує мікросхема і думаю через проблеми в живленні вона згоріла.

Як Ви знаєте за описаними ознаками?

Поясніть грамотно щоб відповідь була переконливою.

 

 

Пропавший віршик!

Був я де-то старшокласником, і записав на магнітну стрічку не дуже й великий віршик. Все не вмістилось бо стрічка закінчувалась. А за багато часу кинувся в пошуки того віршу: Знайшов фрагмент пісні гурту "Гостья из будущего" Ты волнуешся зря, без тебя нет меня...) Але це зовсім зовсім не то. Справа в тому, що я інколи лагодив магнітофони і робив тестові-контрольні записи, ось і накрив той вірш піснею. Вірш пропав, затерся. З того віршу я запамятав так мало, що навіть сам намагався шукати в інет і мабуть з такими данними знайти не вдається: "Счастливый человек......" Оце і все, що запамяталось із тексту вірша. Хочаб знати автора, може це з мистецтва Вера Кушнир? Вірш описував особливість чи властивість щасливої людини. Шукаючи за ключевим словом "Счастливый человек" знайшов правда дещо цікаве але не те. Пропоную випробувати Вашу вдачу і шукати вірші з вмістом слів в строго такому порядку "Счастливый человек" . А ось і натрапите саме на той? Звертаю увагу, що моє питання в розділі "Християнство" однак часто буває, що правильну відповідь дають ті люди які і не входять в цей гурт.

Солнце уходит на запад

Цю книгу я отримав через християнського друга, що попутно зайшов у мій дім. Але я її не читав особливо, однак часто уривками чув на християнському радіо з європи. Тому усвідомлював як добре вона підходить моєму предкові(батькові). Зробив підпис на обкладці і йому подарував "Путешествие Пилигрима" Він прийняв подарунок з словами "я поняв, я поняв... а знаєш книжки я не дуже люблю читати" Книга унікальна тонкою психологією, коли пройшовши життя ми зіткаємось з різними типами людини і як одні допомагають нам прийти на вірний шлях, а інші вводять в оману. Книга вчить роспізнавати людей і правду від кривди. Та зараз я звертаю увагу на інше: на початку книги є вставка невеличкої віршованої поеми. Особливість поеми в тому, що як я памятаю... вона була написана спеціально для книги і відомим поетом Росії О.С.Пушкин Запамятав тільки початок:

Однажды странствуя в стране долины дикой,

Внезапно был объят я скорбью великой,

И был подавлен и согбен,

Как тот кто на суде в убийстве уличен,

В тоске метаясь и ломая руки,

Я горько повторял души пронзенной муки,

Что делать буду я, что станется со мною...

Запросто може бути, що текст не точний, а повністю не згадаю.

Отже мені в цьому допоможуть друзі?

8030 6451

Краща відповідь:

http://rvb.ru/pushkin/01text/01versus/0423_36/1835/0604.htm

Оптимізуємо систему

Привіт!

Зараз я випробовую оптимізатор системи, здається зроблено в Росії.

Ну її треба ще купити, моща в утіліти звичайно дебела і з реєстру видалила найменше 2000 не вірних параметрів, та плюс файлова очистка і того мабуть близько 3000 елементів.

За промовчанням було знято галочку чистити за адресою

C:\WINDOWS\Prefetch, ну я активував і вичистив ще кучу сміття.

Однак мене цікавить призначення цієї папки(її змісту)?

28922 19756

Краща відповідь:

При установке некоторых приложений (в частности Silent Hill 2) возникает ошибка: Не удалось открыть файл "C:\Windows\Prefetch\*.pf" Проверьте наличие свободного места на диске, и что у вас есть права доступа к каталогу. Отказано в доступе. Файлы не может открыть разные. Например изначально: IKERNEL.EXE-078AA887.pf. После очистки папки: SETUP.EXE-393E66AE.pf. P.S. Естественно права у меня - Администратор, и места - завались.