Профіль

Лінкольн

Лінкольн

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

Отруєння

Нещодавно тут було вже задане питання про отруєння, але я хочу запитати більш загально. Мені в п"ятницю було дуже кепсько (тошнота, діарея, біль в районі сонячного сплетіння). Детально розібрав свій раціон, вживав все те що і іньші члени сім"ї, погано було лише мені, і слава Богу. Ось зараз дружина поскаржилась на погане самопочуття, поки мова йде про тошноту. В суботу були в гостях, і кожен з присутніх розповів про схожі симптоми чи про себе чи про свої оточуючих. Люди між собою не перетинались, щоб наїстись разом якогось гімна.

Це що вірус якийсь, чи можливо цей блядський дим? Поділіться думками своїми хто що знає з даного приводу.

Адмінпослуга

Потрібно рєстратору подати реєстраційну картку форми 6. Черга, як ви знаєте в Києві електронна через номерки, і дуууже довга. Чекати 3-4 години щоб просто віддати за 1 хв документ, виматує до ужаса. Можна стати в чергу через інтернет, так говорять співробітники служби. Можливо це мені не видно на сайті, як це зробити. Хтось зможе мені допомогти?

Район Солом"янський. Ось сайт безпосередньо відділу держ реєстрації http://www.solor.gov.ua/department/22
І центру надання адмін послуг http://ac.dozvil-kiev.gov.ua/

повноваження прокуратури

Якщо порушена кримінальна справа проти певних посадових осіб, а деякі працівники проходять свідками, які вже не працюють в даній установі. Прокурор запитує інформацію про свідків, яка являється персональними даними, в телефонному режимі, йому було зазначено про необхідність офіційного запиту.

Чи вправі взагалі запитувати таку інфу про осіб, які проходять як свідки, і в установі вже не працюють?

Пам"ять

Останнім часом виникає потреба у згадуванні тієї чи іншої інформації.

Чи є якісь середні показники тривалості спогадів лидини, затверджені офіційно? 

початок і закінчення робочього дня

На підприємстві встановлений робочий день з 9.00 до 18.00. Працівник виявив бажання працювати з 8.45  до 17.45. Керівництво хоче піти на зустріч. Підприємство державне, а отже трудова діяльність контролюється і перевіряється. 

Якщо брати ст. 57 КЗпПУ, чи можна оформити наказом в якому затвердити індивідуальний графік для одного працівника, щоб потім не "нагнули" нікого за порушення? Чи є якісь іньші способи оформлення? Хто у відділі кадрів тут з вас працював? 

ПС. Раніше працівник просто уходив раніше і його табелювали за фактично відпрацьований час.

Декларація

Вноситься майно, яке придбане за звітний період чи все що фактично перебувало у власності за звітний період, таж квартира яка придбана 10 років тому?

Хто взагалі як вносить, і чи є якісь нюанси?

КВЕД

Відкривається ФОП, тонування скла, поклейка стрічки для укріплення скла і т.д. Який КВЕД застосувати для єдиного податку? 

електрогенератор бензиновий

Як всім відомо, почалось відключення світла. І саме головне, що це відбувається в самий непідходящий або скажімо так дуже невдобний час, хоч і на перід знаєш коли це відбудеться. Вчьора з 19.00 в розеткі було 137-147 В, а з 20.00 до 22.00 світло просто вимкнули по плану. Є в наявності генератор, за вікном десь -10, смикав "шворку"стільки було дурі.

Питання наступне. Як полагодить відірваний шнурок ручного генератора? Колись в бензокосаркі прийшлось купувати корпус з катушкою новий, бо коли спробували просто розкрутити повилітало все звідти. Як бути тут, хтось можливо ремонтував власноруч, є якісь застереження?

Профспілки

Питання наступне.

Є первинна неприбуткова профспілкова організація. Кошти ідуть від членських внесків, плати підприємства і т.д. Якщо дана організація вирішила проплатити благодійний внесок в школу- інтернат, ні діти ні працівники школи до членів профспілки відношення немають. Чи буде такий внесок оподатковуватись?

Бензин

Є такий бензин А-95Е Преміум+ от БРСМ

Питання наступне. У мого батька ваз 21099, пробіг 85 тис. км. Після подорожчання бензину перейшов на вищевказаний, наїздив близько 3,5 тис. км на ньому. На азс працює знайомий, який і сказав сьогодні, що бензин цей шкодить двигуну і часто його заправлять не потрібно. Але інжектор не засорений, заводиться нормально, бензонасос теж вроді нормально, росхід не змінився. Перечитавши відзиви, вони конкретики не дали. Хто практикував використання такого бензину? можливо через якусь кількість пробігу потрібно лити іньший для профілактики? 
ПС. можна й самий дорогий лити, але ціна питання всетаки турбує.