Профіль

Лінкольн

Лінкольн

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

пісня

Неможу знайти пісню  з фільму брудні танці "The Time Of My Life" , тобто скачати безкоштовно. Допоможіть.

Вітрянка

Нещодавно в мене перехворіла дочка вітрянкою. Дитині 3 роки, як то кажуть, буває в такому віці. А ось тільки що мені передзвонила дружина і "порадувала" мене (питання, що робити на свята, відпали самі собою).
Питання ось у чому. Як дорослим лекше переносить дану хворобу? У лікарні сказали пить протиалергічні засоби, мазать зелінкою, тобто стандартний набір. Але може є в когось якісь корисні поради з даного приводу. Наприклад, одна особа порадила, на лиці дорослим зелінкою не мазать, а розчином календули щоб не залишалось слідів.
Хотілось щоб поділились досвідом, якщо хто такий має.

Відпустка по догляду за дитиною

Всім нам відомо, що у відпустку по догляду за дитиною, окрім батьків можуть йти їхні бабусі і дідусі при пред"явленні певних документів (довідки, що мати вийшла на роботу та підтвердження, що їй припинено виплата на дитину до 3х років). Суть питання полягає в наступному. Працівниця звернулась із заявою про надання відпустки по догляду за своєю онукою, АЛЕ дана онука разом з сином і невісткою проживають у Росії і являються її громадянами (у сина здається ще є якийсь і український паспорт). У КЗпПУ та ЗУ Про відпустки нічого не вказано про іноземних громадян, резедентів та нерезедентів. Дана працівниця зазначає, що надасть всі необхідні документи з Росії, зробить офіційний переклад, легалізацію тощо. Але як ми не можемо їй дати таку відпустку на дитину, яка ніякого відношення до України не має? Якщо відмовляти, то потрібно дати обгрунтовану відмову, а з цим виникли певні суперечки, в неті прецедентів немає (точніше незнайшов), юридичні форуми мовчать вже півтори неділі. Хто що знає з даного приводу?

Як називається?

Скажіть, як називається отой фільм де знімався один чувак, який б"ється класно, ну і пригає там, там ще тоьлка класна була у нього, яка знімалась у кіні де вкінці цілувалась, і музичка ще грала: пам-папам-парарам-тамтам (композитора підкажете тоже). Потрібно дуже.

ПС. на гугл і нахрен не посилать, всьо по существу токо.

Питання

Зайшов у розділ знайомства оцінити предложенія і виникло питання. Для чого виложувать анкету без фото? А що саме головне, що на повному серйозі, тіпа: "шукаю принца на білому коні із списом 25 см". Тут походу всі підпадають під ці параметри, звісно крім тих хто засвітив своє обличчя у фотолальбомі.

Чому?

Чому всі люди тут намагаються випендритись один перед одним, ніби для когось це має значення? Чому всі хочуть показати свій витончений смак у чомусь, і що вони вирізняється з толпи? Наприклад.
1. Макдональдз - отрава, свиняча їда, гамно і т.д. - це всі твердять в один голос. А насправді 99% коментаторів жруть його, що аж за ушами лящить.)
2. Аватар - подивилось півсвіту, але тут в один голос: "в ньому немає душі", "фільм пустий" і т.д.)) (одні кінокритики мля):). При цьому називають якісь невідомі умнякові фільми, щоб показати: "подивіться какой я крутой, какоє я смотрю".)
3. Співачка Гага. Поставила рекорд на ютюбі, сотні мільйонів прихильників, а тут жодного комента немає позитивного в її сторону. Бо ц е ж не модно, нада ж випендриця і сказать, що слухє Моцарта.)
Пунктів можна додавати безліч. Я розумію що в кожного різні смаки і не обопщаю на всіх, але не можуть 100% людей бути такими "утончьонними":)) зачем таке писать ніби комусь не пофігу..))
Хіба я не правий?

Поясніть будь-ласка

Хто в цьому розділі завжди мінусує відповіді на питання, які вичерпні?
Я розумію якщо хтось просить поради чи якісь просто роздуми, коли люди дають відповідь зі своїх особистих поглядів і міркувань, тому тут можуть виникати розбіжності.
Але коли запитують, хто це....? що це...? де це...? і на це вказана чітка вірна відповідь, чому поряд із сотнею плюсів стоїть половина мінусів? Таке відчуття, що людина входить в питання і не читаючи відповіді лупить всім мінуса, і так по всім.
PS запитав бо дуже злить, коли намагаєся комусь дійсно допомогти, а тобі куча мінусів.

Сторінки:
1
3
4
5
попередня
наступна