Выбираем кастрюлю НЕРЖ
- 13.06.11, 13:42
Пришло время менять "тазик для борща" :) литра 3-5
Какие критерии выбора, кто "плавал" ?
1. вес-толщина стенок (китайская фольга не проходит)
2. материал (правильный нерж - пищевой)
3. цена (бренды зажрались)
4. аналоги "двойного-непрямого" назначения
5 ?
Питання закрите
3
Повернутися до відповідей
myroslava
21:43, 13.06.2011
У мене німецькі Solingen стальні з подвійне дно купила колись набір недорого вже 10 років користуюсь.
kt315
1 23:48, 13.06.2011
тогда наверное китайцы и турки еще не раскрутились как следует :)
А как на вес - легкая посуда или потяжелее ?
(в смысле стенки толстые).
Я уже научился толщину определять по звуку - как у стекла :)
Кастрюльки звенят как фужеры :(
myroslava
2 11:52, 14.06.2011 Відповідь на 1 от kt315
на вагу легка з тонкими стінками, але з подвійним дном-одинарне дно навіть не беріть( підгорає і пристає при смаженні). Зараз роблять стальний посуд (каструлі, сковорідки) з металевими ручками( можна ставити в духовку)- це значно краще ніж пластмасові- псуються в посудомийці. Рік тому придбала стальну(stainless steel) пательню з важким грубим і бугристим дном( стінки тонкі) для смаження без олії ( Sorgen) - все одно трохи пристає. Якщо вас є хтось знайомий, який живе закордоном пр. в Німеччині в країнах ЕС в супермаркетах ( LIDL, ALDI, PLUS, CARREFOUR )продають непогане начення і по достурних цінах -мають брошюри в неті, можна замовити і через telemarketing.
kt315
3 18:35, 14.06.2011 Відповідь на 2 от myroslava
Спасибо за информацию.