Профіль

Електронік

Електронік

Україна, Борщів

Рейтинг в розділі:

Ковідні

Багато ми вже знаємо про Ковід , а чи може провакцинована людина заразити не вакциновану ? Якщо може, тоді навіщо вакцинуватися ? І чи не дивно вам, що вже 8 мільйонів людей провакцинованих, і виникають нові масові спалахи, серед людей, того віруса...

Пенсія

Чи може працівник заплатити в пенсійний фонд внески замість роботодавця ? Якщо так, що для цього потрібно ? Прошу приколістів не блаблакати.

Тиск крові в судинах

Запитання тільки до знаючих людей, не потрібні роздуми і догадки.

 Тиск, виміряний класичним тонометром становить 120 / 90.  Перший показник, - це тиск виштовхуваної крові серцем. 90 - це тиск крові в судинах, коли серце (в короткому проміжку часу відпочиває). Але 90,- це вже  початок зони високого рівня нижнього тиску. Значить десь є непрохідність в судинах якогось органу, наприклад нирках, правильно я розумію ? А якщо нижній тиск менше 60, тоді нирки не фільтрують кров, так виходить ? Ніхто не знає чому підвищений, або понижений нижній тиск і інформації толкової не можу знайти. За верхній показник (120) все всі розуміють...а нижній ? 
   Буду вдячний за тлумачення, або за посилання на інфу.

Як називається рослина ?

Росте у мене в вазоні рослина, під час оприскування якої, або коли потрусити листочками, виділяється приємний аромат апельсину. Яка назва цієї рослини ?

Чи можна

Чи можна прилюдно сказати особам, що вони мерзотники і лицеміри, якими вони дійсно проявляються в своїх прихованих поступках і діяннях ? Це ж цензурні слова ?

Реклама в браузері

Переглядаю чи якусь сторінку, чи дивлюся фільм в інеті, і тут все вимикається і розгортається друга сторінка  в браузері, і вже читаю другий сайт- їхню якусь статтю :-) , хоча нічого не тапкав. Що це таке ? Пробував видаляти і встановляти різні браузери, навіть з VPNом. Ніякого позитивного результату...Можливо хтось знає вирішення такої проблеми ?

Опції вставки фото

Чому коли я входжу в розділ "відповіді" з планшета і додаю запитання , то нема опції вставки фото ? Коли входжу в розділ з компа, опції вставки присутні. Яка причина ?

Селфі

Для чого малолітні дівчата і молодиці викладають фотографії, в соцмережах, своєї дупи ?

Хто вони ?

Хто ці Альошка, Сашка і Маркус ? Чому вони закидали своїми різними запитаннями рубрику відповіді ? Вони що, хворі ?

Яка назва цієї кімнатної рослини ?

Як називається ця кімнатна рослина, коли її скроплюю водою, виділяється аромат лимона.

Сторінки:
1
2
попередня
наступна