Профіль

Some man

Some man

Україна, Рівне

Рейтинг в розділі:

Яке автомобільне масло заливати в Volks Caddy і Citroen Jumpy

Підкажіть будь-ласка яке масло заливати в Citroen Jumpy 2006 року 200 тис. пробігу (двигун 2.0 HDI) і Volkswagen Caddy 2003 року 280 тис. пробігу (двигун 2.0 простий дизель)

На телевізорі зображення не вміщається на екрані

Виникла цікава ситуація. Мені дали бу телевіхор Lg, я його підключив, все працює нормально, лише саме зображення не вміщається на екрані. Тобто з чотирьох сторін зображення обрізане. Перелистав усе меню повністю, але розділу, щоб за подібне відповідав не знайшов. Можливо хтось підкаже в чому проблема і як це виправити.

Перетин кордону в Україну на своєму авто

Хто підкаже, при перетині кордону в Україну кількість товарів, що не декларуються (до 300 євро) розраховується від кількості пасажирів ( на кожного по 300 євро) чи на все авто 300 євро?

Проблема з встановленням Windows XP на ноутбук

Виникла проблема при переустановці віндовса. Ноутбук почав важко працювати, зявилися підвисання. Вирішив переустановити віндовс. Перший раз віндовс установився добре. Пройшов увесь процес установки, а робочий стіл включитись незміг, на секунду зявляєтся полоска загрузки, далі на секунду синій екран, далі викидає на вибір варіантів загрузки, який би варіант не вибрати (навіть безпечний режим) - повторюється те саме. При повторній установці віндовс після вибору варінту установки, включається чорний екран з рисочкою справа зверху, на секунду надпис про установку, а тоді чистий чорний екран - і все) Різні установочні диски дають тойже результат) допоможіть знайти проблему)

В Іспанію через Польщу

Хто може допомогти порадою!

Планую цього літа їхати в Іспанію з України до знайових на відпочинок. Але літом квиток автобусом коштуватиме приблизно 170-190 євро якщо напряму в одну сторону. Але якщо поїхати автобусом на Польщу, а звідти літаком лов кост компанії в Іспанію це може вийти багато дешевше. Чи має хтось подібну практику, чи може хтось володіє цінною інформацією чи взагалі це можливо)

1С Бухгалтерия

Підскажіть будь ласка звідки можна скачати 1С Бухгалтерию.. бажано з якогось торент треера)

1С Бухгалтерия

Підскажіть будь ласка звідки можна скачати 1С Бухгалтерию.. бажано з якогось торент треера)

1С Бухгалтерия

Підскажіть будь ласка звідки можна скачати 1С Бухгалтерию.. бажано з якогось торент треера)

Ввіз алкогольних напоїв літаком

Підскажіть будь-ласка, якщо летіти літаком "українських авіаліній" скільки можна перевозити алкогольних напоїв, тобто скільки можна брати у літак, і скільки у багаж.

8507 6864

Краща відповідь:

Вопрос не в авиалиниях, а в таможенных правилах. Авиалиниям глубоко пох, везёшь ты 20 кг шмотья или бухла. А правила таковы - литр. В салон жидкости нельзя, только в багаж. И таки блок сигарет. Хотя я провозил на двоих 3 блока.

Менеджер, офіс-менеджер, и т.д.

Підкажіть будь-ласка, що по простому передбачає посада менеджера( по продажу, персоналу, зі збуту, по роботі з клієнтами) і офіс-менеджера. У чому полягає між ними різниця. Чи може на неї притендувати людина з в.о. економічною, і певним досвідом роботи у торгівлі. Хотілобся почути відповідь людей які дійсно знайомі з цією професіює, а не так як я тільки читали про неї в інтернеті.

Сторінки:
1
2
попередня
наступна