Порадьте, що подарувати мамі у день народження.

Не молода ( з 1948), не бідна. Хочу, щось, що б нагадувало про мене. Ну, як віткривачка пива нагадує мені друга)) І брата випередити хочу)))

Питання до тих, хто ходить в окулярах.

   Розпочалося літо і сонце таки припікає. Не підскажете де в Україні можна придбати темні насадкі ( накладкі) на окуляри з діопріями ?

Безлімітний Інтернет з Opera Mini на день

  У мене Nokia C2-06, зробив усе по інструкції. СМС прийшло з налаштуваннями нету. СМС прийшло де скачати оперу і я її скачав. Але , коли її вмикаю ( після дозволів) - не може зєднатись. Хоча 2 грн. бере! Може підскажете?

Як їм відповідати?

  Зрозумійте мене правильно, але я не християнин. І я ніяк не можу визначитись з відповіддю на їх питання. Відповідати традиційно - ніби визнавати, що я теж у це вюрі, а не відповідати - образити... А я найменш цього хочу!  Ось знаю,як завтра себе вести....

Lpt-usb

У мене є старий сканер і прінтер. Знайшов у мережі шнур LPT-USB , може хто підскаже, будуть працювати з ноутом?  Сканер Mustek 1200 c.  Шнур не так дорого 70 грн. Спробувати?

http://berloga.net/

Ніхто не знає, Берлога, що назавжди накрилась?

Яким інтернетом краще користуватись з мобільного.

  Найдешевше.  Подивитись пошту, ну аська, ще щось по мінімуму. Київстар чи МТС? Талефон нокіа с2 , а я в цьому чайникlol

Друзі!!!

  Є у когось робота для слюсаря, поета, грущика, прозаїка, слюсаря, есеїста, менеджера, журналіста? Хіпове життя веселе, але браття - діти просять їсти. Я умію робити все, буквально, а якщо щось не вмію то дуже швидко вчусь. Це мій коник - я швидко вчусь. Звичайно творча робота бажаніша, але і цеглу я теж з задоволенням погружу. Дітей треба кормити...  

Ну як Вам Generation П ?

         Мені дуже подобається Пілевін, можна сказати він - вираз моїх думок. Але як Вам фільм?