Одне бажання

Припустимо перед вами з'явився джин, демон, бог чи якась інша міфічна істота, і запропонувала виконати одне бажання, що б ви забажали?

Календар на 2015 рік.

Чи можна десь придбати календарик на рік кози з головою кози в пентограмі? devil

Disciples III Reincarnation (Rebirth)

Чи не знає хтось, чи є на неї крек?


Просто Disciples III: Renesans робили п*яні нарики руками, які виросли з дупи, тому те що вийщло більше нагадує погано скомпільовані частини коду чим готову гру. Афтори обіцяли виправитись в Reincarnation, але довіри до них не маю. Хотів би подивитися спочатку на гру, а вже потім вирішувати купувати чи ні.

Порадьте джойстик

Власне сабж. Хочу купити не дуже дорогий, але надійний. Великого функціоналу від нього мені не треба, бо в основному граю в старі ігри (Star Wars: X-Wing, Star wars: TIE Fighter, X-Com: Intercepor).

Низька швидкість віддачи файлів

Намагаюся залити файл, але швидкість просто жахлива. Інтернет ОГО. Замість обіцяних 3 Мб/сек віддача 0,3 Мб/сек. Щоб залити навіть 500 МБ файл потрібно чекати 2,5-3 години (!!!). В чому може бути проблема?

Збереження файлів в інтернеті.

Порадьте, де в інтернеті можна зберегти великі файли (до 5 ГБ). Бажано, щоб була не дуже повільна швидкість завантаження і тривалий термін зберігання (або хоча б, щоб його оновлювати можна було).

i.ua, ex.ua, fs.ua - не підходять.

Торенти теж.

21236 14793

Краща відповідь:

попробуй yourfilelink.com и Gmail Drive

Канібалізм?

Чи можна вважати оральний секс з еякуляцією в рот партнерки та наступним проковтуванням сперми канібалізмом?

12091 10577

Краща відповідь:

Нет, нельзя! Каннибализм это поедание людьми человеческой плоти (в более широком смысле - поедание животными особей своего вида). А сперма это не плоть, а жидкость такая же как кровь, пот и слезы. Поэтому оральный секс можно приравнять разве что к вампиризму и то с натяжкой :-)

Webmoney

Де в Києві можна зняти долари з гаманця Webmoney з найменшим відсотком?

Футболка

Де можна придбати футболку з написом: "Перепрошую, що мій президент ідіот, я за нього не голосував" різними мовами? Бо на Євро 2012 люди приїдуть, якось соромно перед ними...

Бог

Навіщо українцям єврейський бог?

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна