Профіль

Електро-нік

Електро-нік

Україна, Чортків

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

Значення вислову

Що означає вислів "кашерна курочка" ? або "різної кашерності" ?

Фільми

Скажіть назву сайта,де можна скачати фільми безплатно,без СМС і без вводу номера телефону.Чи такого не буває?

Заплітка стального троса

Допоможіть знайти книгу,чи брошуру, в якій можна прочитати про заплітку стального троса. В Ютубі наглядні ролики поганої якості,або зняті з великої відстані.

Чекер

Видалив стару версію чекера,потім встановив нову версію.Тепер при натисканні на чекер антибот-система просить ввести код з картинки.Це дуже не зручно. Як зробити,щоби чекер працював так як і раніше?

Китайська смердюча електроніка

Невже китайцям вигідно випускати в світ свою електронну техніку в корпусах,які смердять формальдегідами? Одного разу зайшов в магазин техніки,то там продавець вештається в тамбурі,бо сидіти у своєму відділі цілий день не в змозі,-смердить так,що аж очі ріже ! Можливо така ситуація тільки тут у нас на периферії. А ось у вас,панове,в Києві,або в інших великих містах також таку "приємну"техніку продають? Хотілось би послухати фахівців хімії.Для чого,взагалі,додавати до пластмаси такі шкідливі компоненти? Раньше такого,майже,не було! 

Проблема в налаштуваннях компа.

Чомусь помінялося правописання,вірніше шрифт, в меню деяких програм,таких як Splan, PicPick і навіть в меню антивіруски avast. Букви стали подібні щось на зразок латиниці і арабського шрифту,а зверху над буквами багато всяких значків наголосу і взагалі якихось карлючок.Сканування на віруси нічого не дало.Вірусів нема. Може треба в настройках(в меню ПУСК) щось налаштувати? Хтось може дати конкретну інформацію про такий збій програм? Операційка - Віндовс-ХР. 

Яка назва пісні ?

Не можу знайти стару пісню,слова якої (приспів) - "Поле моє поле, житечко-пшениця,то моє щастя в полі колоситься". Цією піснею починалася передача "Сільські вісті"-до 1985 року. Буду вдячний за допомогу

Бізнес

Купити товар оптом в одному регіоні,а продати в іншому і по більшій ціні - це називається бізнесом,чи все ж таки спекуляцією.Яка правильна оцінка даного виду діяльності?

Комп

Комп постійно щось грузить з інтернету.Як дізнатися що він грузить? Автоматичне оновлення відключено,а загрузка все-одно йде.Вже денний трафік зжерло за пів години.Модем - інтертелеком.

Випускний клас

Всі ви,напевно,бачили в яке плаття вбралася одна із учениць Полтавської обл. на випускний вечір.Це показували і по телеку і в неті. Запитання таке: "А ви би хотіли,щоби і ваша доця такий шедевр сотворила ?" Це що,вже норма моралі ? Яка би була ваша реакція на ноу-хау ?