Профіль

Електро-нік

Електро-нік

Україна, Чортків

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

Планшет

Порадьте хороший планшет, з середніми технічними характеристиками, з підтримкою OTG (підключення виносних електронних пристроїв, таких,як електронний осцилограф, мікроскоп і.т.д.) Мої друзі взагалі відговорюють мене в придбанні планшету,мотивуючи це тим, що дана річ нормально працює до року часу, після чого виникають проблеми. Більш виносливі смартфони, але екран 5 дюймів замалий для прочитання технічних журналів, та й взагалі в пошуку на просторах інету. Що скажете профі ?

Загублений смарт

Чи можливо віднайти загублений смартфон по IPадресу самостійно, так як в міліції відказують в таких заявах (немає слідів злочину).Смарт хтось знайшов 100%. Якщо хтось поможе віднайти, тій людині переведу кошти на рахунок.

Кава, чай

Запитуюся в гурманів кави і чаю. Яка найкраща кава, і розтворима і заварна? Який найкращий чай, і зелений і чорний ? Треба поставити для гостей, не хочеться купити не смачний товар, так як я не п'ю ні то ні то, і відповідно не розуміюся на цих напитках.

А Ви, проходили IQ тести?

Зацікавився так званими IQ тестами. Пройшов тест на геніальність і тест на логіку, так як вони були безкоштовні і не потребували регістрації. Заповняв ці тести,що називається "сміюсь і плачу". Виникає в мене запитання, для чого вони взагалі потрібні? Або,хто мене переконає,що це їхнє айкю відображає грамотність людини. Які Ваші роздуми на цю тему.

Медіаплейєр

Підскажіть будьласка нормальний плейєр на ОС Андроїд, щоб назви пісень в ньому відображалися нормальними буквами, а не якимись каркулябрами.

Роботодавці,вакансії

Продивлявся вакансії спеціальності електрика на різних сайтах. Дуже здивувало те,що роботодавці на цю професію хочуть виключно молодих людей до 35 років і з вищою освітою ! Почав собі розмірковувати, на що вони(роботодавці)надіються...що молода людина краще вміє виконувати цю роботу ? Що вона захоче її виконувати ? За 3000 грн ? І ще з вищою освітою ? І ще захоче мочити руки в салідолі ? Ну як зрозуміти цю дебільну їхню логіку ?

Євреї

Євреї тільки зі своїм внутрішнім паспортом запросто можуть в любий час і без всяких віз і запрошень поїхати в любу країну світу.Чому для людей інших національностей існують візи,запрошення,а також співбесіда в консульстві ?

Проїзд пенсіонерів в громадському транспорті.

Бажаю усім доброго здоров'я ! Хочу запитати жителів великих міст,чи на даний час їздять пенсіонери безплатно в громадському транспорті ? Бо в нас тут на периферії царствує анархія в цьому питанні. Водії силою висаджують стареньких дідусів і бабусь,які не оплачують проїзд,хоча показують посвідчення пенсіонера. В сусідньому районі відношення водіїв зовсім інакше до цих людей. Бачучи людину похилого віку,водії не вимагають платити за проїзд, часом можуть запитати чи є посвідчення. А яка ситуація в Ваших містах по даному запитанню ?

А какая должна быть настоящая женщина?

Всім відомо,що кожна дівчина,чи зріла молодиця,прагнуть зустріти на своєму життєвому шляху "настоящего мужчину". І як в тій пісні співається,- "чтоб не пил,не курил"...і далі по тексту,ну правда ще з поправками на енну кількість підпунктів,так як життя вносить свої дорожні корективи. А ось яке має бути визначення що таке "настоящая женщина" ? Невже це та,яка красить собі і Тузікові пазурі,їздить на дорогому авто і має нерухомість за границею?

Неопренове зимове взуття

Розкажіть будьласка про неопренове зимове взуття,хто носить. Які його переваги і недоліки.

Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна