Профіль

Ю-ля-ля

Ю-ля-ля

Україна, Київ

Рейтинг в розділі:

После переустановки Windows грузтся через раз

Добрый вечер. Подскажите пожалуйста в чем может быть проблема: компьютер медленно работал, железо примерно 2002-2003 года CPU: Intel Celeron 1.6 GHz, 896 MB RAM, Sis Mirage 3 Graphics, решил переустановить Windows XP Zver SP3 v.9.4.4 (до переустановки стоял Windows XP SP2), установилось все успешно, как начал устанавливать драйвера после перезагрузки как поменял в биосе загрузку с винчестера, не грузится винда совсем, черный экран? (пробовал менять загрузку в биосе иногда через раз загружается), но опять если перезагружать не грузит.

Як перекинути фотки з телефону на ноут по Блютуз?

Ситуація така: з ноута я спокійно на любий телефон можу будь-що перекинути, а з телефонів - ні. Хоча з'єднання встановлено, але коли я хочу щось перекинути на ноут, то тефони його не бачать (пише що помилка з'єднання), хоча в списку пристроїв блютуз на телефоні ноут є
Порадьте, будь ласка, що робити

Допоможіть знайти тренінгову програму

Допоможіть будь ласка хто може знайти тренінгову програму для людей з якимись обмеженнями (інвалідів) щодо формування здорового способу життя (на 4 години)

Допоможіть знайти книгу

Допоможіть, будь ласка, знайти, де можна скачати книгу Е.Е. Тен, Основы медицинских знаний
(саме останнє видання, я знайшла 2009, може є пізніше)

Як повернути товар у магазин без чеку

Порадьте будь ласка, що робити. Чи вдавалося комусь повернути кошти за товар не належної якості, коли не пройшло 14 днів з моменту покупки і упаковка повністю зберіглась, а ось чек - ні?

Помогите пожалуйста найти статью

Помогите пожалуйста найти статью Brock, D. D., Steiner, S. D., & Kim, M. (2008). Social Entrepreneurship


Допоможіть будь-ласка знайти статтю

Допоможіть будь-ласка знайти статтю Brock, D. D., Steiner, S. D., & Kim, M. (2008). Social Entrepreneurship