Електроковдра

Питання закрито: єдиний спосіб отримати цю інформацію - питати в продавця або виробника.

Вікіпедія пише, що сучасні електроковдри працюють з напругою від 12 до 24 вольт - раніше було 110-240, тобто - як у електромережі. Проте, наскільки я розумію, ковдри все одно підключаються до мережі, лише мають тепер трансформатор. Проблема ж в тому, що в даних, які вказують магазини, нема цієї інформації - - є лише ватти, а це трохи інше. Відтак питання - як дізнатись, чи є ковдра сучасною і відносно безпечною? Можливо, ці дані є в інструкції і треба піти до реального магазину, щоб прочитати інструкції до різних моделей?

Зміна ширини стовпця у таблиці (Word) - проблема

Треба змінити (звузити) ширину стовпчиків у вордівській таблиці.
При перетягуванні межі за допомогою курсору ширина або не змінюється зовсім, або ж навпаки - розширюється. Що це може бути - глюк Ворда чи миші? Як боротись?

Перейменування групи файлів - додати до імен однаковий елемент

 В папці щось із три сотні файлів з назвами типу "803150.pdf" (номери не всі підряд, є пробіли, останній 803499). Треба зробити, щоб назви мали вигляд "SU803150.pdf".
Чи є спосіб групового перейменування для такого випадку? Щоб цифри та розширення не змінювати, а лише додати до всіх номерів спереду літерний індекс?

Комп'ютер казенний, додаткові програми не маємо права встановлювати.

Задвижка на металлопластиковую дверь

  Можно ли установить какой-либо запор (задвижку, щеколду) на металлопластиковую балконную дверь со стороны балкона? Ведь внутри этих дверей довольно сложная система, которую не хотелось бы случайно повредить.

Субсидія після придбання квартири

Я знаю, що субсидію неможливо оформити протягом певного часу після придбання квартири. Але що вважається моментом придбання, якщо купувалась квартира у новобудові? Гроші було виплачено повністю більше року тому, а будинок здається під заселення зараз. Чи маю я право на субсидію?

Оформлення нумерованого списку в Ms Word

  Є список з приблизно 250 пунктів. Після зміни простого тексту на нумерований список він виглядає отак неакуратно:



  Як зробити, щоб відстань від крапки до першої літери була однакова? Або, в ідеалі, вирівняти весь текст (тобто, відстань від крапки після двозначного номера має бути трохи більшою за відстань після тризначного). Бігунки на лінійці вгорі положення не змінюють при переході між пунктами списку, тобто, справа не в них...