Профіль

Lindsey

Lindsey

Україна, Ужгород

Рейтинг в розділі:

Допоможіть пригадати назву фільму!!!

Власне ніяк не можу згадати ні назви фільму, ані акторів, які там зіграли. Просто слабко пам'ятаю певні деталі.

Це старий радянський фільм. Якщо не помиляюсь, то чоловік, який був моряком, капітаном судна, покохав і, наче, одружився із жінкою у якої було троє дітей (хлопчиків) від першого шлюбу. Потім вона померла (не пам'ятаю через що, можливо хвороба). І тут об'являється батько дітей і хоче забрати їх до себе, починає задобрювати їх іграшками і солодощами. Найменший наче ведеться на це. Проте середній і старший ні, вони сприймають за батька саме того чоловіка. І останні кадри: він пливе на кораблі, думаючи, що діти вирішили залишитись із батьком, проте потім бачить як його на березі чекають старший і середній сини.

Чи потягне блок живлення систему?

Підкажіть, будь ласка, дуже потрібно! Вирішив трохи проапгрейдити комп. Поставив собі Xeon E3-1270 V2 замість i5-2400 на материнську плату Asus P8Z68-V LX. На процесорі стоїть кулер DeepCool GAMMAXX 300. Також присутні HDD 1Tb i SSD 240Gb. Тепер залишилось визначитись з відеокартою: 1070 чи 1080. Більше хочу 1080. Але ось питання: чи справиться мій БЖ на 550W (Aerocool VP-550)?

Питання по Xiaomi Redmi Note 5

Підкажіть, будь ласка, хто в темі. Придбав даний девайс (раніше китайця цієї комапнії не було). Версія прошивки 9.5.19.0 стабільна. Не можу встановити сторонні програми, не з Плей-маркета. Я знаю, що потрібно увімкнути цю можливість в налаштуваннях, так як робив це у своєму старому Самсунгу. Подивився в інтернеті як це робиться конкретно в MiUi і тут облом! Скрізь пише, що потрібно перейти в додаткові налаштування, конфіденційність і так перемикач щодо встановлення сторонніх програм. Але я захожу точно так само у себе на смартфоні і в конфіденційності навпроти сторонніх програм немає перемикача, а просто далі перехід в це меню (сторонні програми), де відображається список системних програм і під назвою кожної написано "заборонено". Заходжу в якусь із них і там можна дозволити встановлення з даної програми. Як це можна установити з "Плей музики", "Плей фільмів" чи сяомішної програми "Безопасность".

В списку прогhам не можу відключити гугловські фільми чи музику, як це було на самсунгу: відключив (видалити звичайно не можна) і ярлики просто зникли, а тут не можна, хіба що зупинити, але вони всеодно маячать.

Ще така дрібниця, але тим не менш: не створюється віджет "Прискорювач" від КлінМастера. Там потрібно зайти в прискорення і натиснути "Створити", але нічого не відбувається, нажавши хоч разів 100...

Порадьте бездротові навушники

Власне таке от прохання. Хотілося б якісь недорогі і водночас більш-менш непоганої якості, ну звичайно в межах даного цінового сегменту. А власне 1000+/- кілька гривень. Тип має бути відкриті/закриті/напівзакриті. Простіше кажучи, не вкладки. Наприклад, Rapoo H6060/H6080.