Почему во многих рецептах пишут, что с томатов
- 21.11.15, 17:07
нужно очищать кожуру?
Не из-за того ли, что кожура у томатов стала жёстче? (Наверное специальные сорта для удобной транспортировки.)
Не из-за того ли, что кожура у томатов стала жёстче? (Наверное специальные сорта для удобной транспортировки.)
4843
4390
Краща відповідь:
Кожура томата, при термической обработке становиться очень жесткой. И в консервации тоже. К тому же она не переваривается. Можете поэкспериментировать :)
Питання закрите
0
Повернутися до відповідей
Гість
23:25, 22.11.2015
взагалі то не через сорта(((наскільки я знаю змінилася сама структура вирощування і дозрівання
багато фруктів і овочів дозрівають якщо не в дорозі то після спеціальної обробки...
прикладом яскравим є банан
тому і зміни такі