Виноградные улитки
- 16.04.20, 11:22
Выращивает ли кто-нибудь виноградных улиток в качестве продуктов для питания?
22
37
Краща відповідь:
Кстати по поводу сала и улиток. В 2019 год Украина экспортировала в страны ЕС больше 320т. улиток, рост экспорта составил более чем 3 раза, по сравнению с 2018 годом. В то же самое время, свиного сала было экспортировано всего 40т., на 42тыс. USD. В прошлом году в Украину было импортировано 42,7тыс. тонн свиного жира и жира птицы, на 29млн. USD.
Питання закрите
1
Повернутися до відповідей
Fatuus
12:02, 16.04.2020
Навіть не уявляю, який це має бути голод, щоб таке їсти. Але і за умови голоду навіть миші будуть більш доступною і менш огидною альтернативою.
Nataliea
1 12:19, 16.04.2020
Знаю, что в Западной Украине выращивание улиток - это бизнес и притом очень выгодный. За границей это большой деликатес, как и мидии. Улиток продают в основном за границу. Но это в больших количествах. Меня интересует только для себя. Хотелось бы связаться с этими людьми.
Fatuus
2 12:55, 16.04.2020 Відповідь на 1 от Nataliea
Я особисто з ними не знайомий, хоча і "чув" про їхнє існування. Знаю тільки, що в нас переважна більшість таке відмовилася б навіть понюхати, не те, що їсти.
Fatuus
3 13:21, 16.04.2020 Відповідь на 1 от Nataliea
До речі, якщо Ви дійсно хочете зв'язатися з людьми, які продають такі "делікатеси", то краще вже було хоча б на olx.ua подивитися за запитом "виноградні равлики", бо я дуже сумніваюся, що ці люди сидять на даному сайті і чекають, коли Ви поставите це запитання.
Govadi
4 12:18, 17.04.2020 Відповідь на 1 от Nataliea
На самом деле ни улитки ни мидии не являются деликатесом, это просто здоровая пища, а в случае с улитками, еще и вкусная.
Ну для себя, вы можете попробовать без каких либо расходов. Но вам придется потратить пару дней на сбор диких улиток. Но если такой возможности нет, то придется купить по 8-15грн. за штуку. Полагаю, в таком случае, продавец ответит на вопросы покупателя.
gatyla
5 22:21, 18.04.2020
Нормальна білкова їжа. Схожа за смаком на гриби. Тут інше можна вирощувати чи собі чи на експорт в ЄС. В Україні навряд чи знайдеться збут.
Fatuus
6 08:43, 19.04.2020 Відповідь на 5 от gatyla
Звичайно, що смачно або ні, пахне чи смердить і тому подібне — це тільки суб'єктивна інтерпретація інформації відповідно до "прошивки біоробота". Навіть поняття "нормально" є відносним. Та я тут більше "про своє". Не став би таке їсти, яке б воно корисне не було. Я навіть молоко не вживаю десь з віку 1 рік, хоч його вживання практично усі вважають "нормальним".
Може це і вигідніше як корову тримати, будучи її цілодобовим рабом в "вічному циклі" між сіном і гімном і віддаючи молоко по 5 грн. за літр (плюс, навряд чи хтось робить равликам паспорти, купує ліки...то кальцію, то вітамінів, то магніт, то срачка, що сіно ще з осені зажеруть..то теля тягнеш що аж "очі вилазять" разом з міжхребцевими дисками). Але тут таке не приживеться. Як я і казав, попит на миші більш реальний.