Якщо просто загазувати півторачку фляшку води і закрити, газ буде зберігатися досить довго. Час від часу воду треба взбовтувати. Але, з кожним відкриттям фляшки газ виходить. Якщо залишити фляшку відкритою, то через одну годину газу вже не буде. Тому на виробництві газіровки, щоб вуглекислий газ довше зберігався в воді, застосовують трохи інакшу технологію загазовки.
Повернутися до відповідей
Електронік
21:28, 03.07.2019
Якщо просто загазувати півторачку фляшку води і закрити, газ буде зберігатися досить довго. Час від часу воду треба взбовтувати. Але, з кожним відкриттям фляшки газ виходить. Якщо залишити фляшку відкритою, то через одну годину газу вже не буде. Тому на виробництві газіровки, щоб вуглекислий газ довше зберігався в воді, застосовують трохи інакшу технологію загазовки.
Ксаночка
1 21:44, 04.07.2019
а щоб солодку воду робить треба окрема сироп добавлять чи можна зразу солодку газувати?
Електронік
2 12:28, 05.07.2019 Відповідь на 1 от Ксаночка
Можна зразу солодку загазовувати.
Ксаночка
3 15:06, 05.07.2019 Відповідь на 2 от Електронік
дякую за інформацію.
Ксаночка
4 10:13, 25.09.2019
це трішки інший напій вийде))