Ассоціація з европою та митний союз ,???

Навіщо нам підписувати ассоціацію з евпропою або вступати в митний союз якщо у нас існують підписані документи з СОТ  в який входить як европа так і россія ? Адже СОТ повинно звільнити нас від перевірок та обмежень чи я помиляюся поясніть будьласка дурню)

В якій валюті краще зберігати гроші ?

У моїх батьків  є трішки грошей близько 20 тисяч гривень. Я знаю що в нас економіка чим далі тим гірше. І що наша гривня штучно підтримується . У мене запитання МОЇМ БАТЬКАМ міняти гроші в долари чи в може в якусь іншу валюти чи всетаки залешити все в гривнях ?????

Банківські ставки в доларах та в гривнях

Поясніть мені будьласка тару річ. В приватбанку  ставка по дипозитах 19 % на рік в гривнях.  А в доларах 9% річних.  Беремо для прикладу 1000$ тобто 8000 гривень грубо. 1000$/100% = 10$ і тепер множемо на 9% = 90$ прибуток за рік в доларовому еквіваленті.  Беремо 8000грн/100% * 19% = 1520 гривень.  Беремо і переводимо  90$*8 в гривню = 720 гривень на рік.  У мене постає запитання чому  банки роблять стаки в долаорому еквіваленті такими низькими що в перерахунок в гривню всеодно буде менше ніж в гривневому депозиті  ? 

Чому болять яйця коли по них вдарити ???

У мене виникло питання чому болять яйця коли по них вдарити ??? Навіть коли  при  досить сильних дотиках може виникнути легкий дискомфорт повязаний з невеликим болем...  Як цього можна позбутися, як позбутися надмірної чутливості яєчок ?  Або можете кинути мені ссилочки які мені допоможуть в цьому розібратися....

Побудова офісної будівлі

Яка вартість побудови офісної будівлі на п'ять поверхів кожен поверх по 500 квадратів в офісі будуть сидіти програмісти а тому непотрібно нічого незвичайного а лише вигнати коробку під ключ. Я розумію що  на вартість впливає велика кількість чинників і матеріали і всякі різні дрібниці. Я прошу сказати преблизну вартість )))

Тимошенчиха

Я дуже люблю багато читати різної преси в інтернеті. Але зараз інтернет засипаний інфою про Тимошенчиху і про те що німці гади постійно воду варять що до її справи. Виникло питання чому саме німці почали так сильно оберігати тимошенчиху ну вони прям рвуть свою жопу заради неї аж читати противно(((  чому чому чому саме німці   ?

Групи озвучення фільмів

Існують певні групи які займаються озвученням фільмів наприклад LostFilm або кураш бомбей або наприклад наші такі як уа тім...   Питання: LostFilm озвучує величезну кількість фільмів а яка людям з цього вигода ??? Я недумаю що вони там дуже сильно працюють на інтузіазмі томущо для такого об'єму озвучки потрібно мати величезну кількість людей...  

Питаю це томущо мій друг просверлив мені голову щоб створити самому таку групу озвучки ну а, я як хитрий лис промацую все підгрунтя щоб отримати максимальну вигоду а нетільки задоволення від проробленої роботи...

Брати

Коли брати одночасно народжені від двох біологічних батьків їх називать рідними...    А якщо у двох братів  спільна лише біологічна мати а батьки різні як їх називати ( зведеними )  ????

Вкласти гроші

У мене є 2000 гривень. Знаючи свою натуру можу сказати, що нікуди не буду витрачати ці гроші. Але не хочу щоб ці гроші даром пилилися. 

Питання: куди вкласти гроші ???  Можна  відати банку під  вітсоток.  Також я почитав про ПІФИ пайові фонди ну і так далі але нажаль у мене грошей не багато (   А що ви про це думаєте ???

Розтлумачте приказку

Наш брат курбет хліба не втреть, а бублики лупить, як хто купить.