Японці п*ють саке підігрітим взимку , щоб зігрітись.
Коли тепло , саке п*ють кімнатної температури , та гріють руками фарфорові піали .
У 2001-му році пив саке в Йокогамі підігрітим - не сподобалось. Охолоджений саке - дуже приємний.
Я кажу про справжній японський саке , а не про китайське лайно , що усі наші "знатокі" пили в "японських" ресторанах совка.
Напій дуже м*який , ароматний та п*ється легко , коли справжній.
Саке п*ють не для "забухать" , а для підтримки бесіди взимку , коли в японських домах було +5 до +10.
Повернутися до відповідей
Гість
16:50, 22.02.2011
Японці п*ють саке підігрітим взимку , щоб зігрітись.
Коли тепло , саке п*ють кімнатної температури , та гріють руками фарфорові піали .
У 2001-му році пив саке в Йокогамі підігрітим - не сподобалось. Охолоджений саке - дуже приємний.
Я кажу про справжній японський саке , а не про китайське лайно , що усі наші "знатокі" пили в "японських" ресторанах совка.
Напій дуже м*який , ароматний та п*ється легко , коли справжній.
Саке п*ють не для "забухать" , а для підтримки бесіди взимку , коли в японських домах було +5 до +10.
Врика
1 17:07, 22.02.2011
Спасибо! Товарищ купил в Японии, в Хакато
Гість
2 18:18, 22.02.2011
"Напій дуже м*який , ароматний та п*ється легко , коли справжній."
Коли справжне да зроблено з душею та знати що як і коли то все тоді воно добре!