Профіль

AlexROV

AlexROV

Україна, Херсон

Рейтинг в розділі:

Кредитні спілки та закон.

Доброго дня. 

Хто може підказати де копати з приводу правової регламентації діяльності кредитних спілок та подібних організацій? Інструкції порядки та інші НПА?

Якщо більш детально:

На яких підставах вони тероризують колег, сусідів та ін. "чужих" людей боржників? Тобто хтось бере кредит, вказує "лівий номер", наприклад сусіда а колектори потім з нього не злазять.

Закон про захист персональних даних я вже взяв на замітку але хочеться ще щось.

ПС.
Якесь, вибачте, мудило взяло кредит,  а тероризують мене. Там наче за п'ять хат, далі по вулиці, був якийсь квартирант зі схожим прізвищем але зараз вже і не розберешся.

Заздалегідь дякую!

Обідня перерва у працівника на 1,5 ставки

Добрий день.

Підкажіть будь ласка.
Чи може бути у працівника, що працює на 1,5 ставки довша обідня перерва?
Я так зрозумів, що у статуті підприємства, чи правилах внутрішнього розпорядку такого не передбачалось, а працівник працює 60 годин і хоче довшу обідню перерву.
Дякую.

Де знайти нормальні робочі iptv листи.

Крик про допомогу! Будьласка підкажіть, у кого є досвід, де знайти нормальні плейлисти m3u чи самопоновлювані. 4pda та все інше щось не допомогає. Пллст або відвалюються через 3дні або глючать по чорному. Російські канали мене мало турбують, хіба, що з фільмами + діскавері та нат. Джеографік. Від свого провайдера нічого не добєшся. Він працюе тільки з трініті плеєром, який ніяк не підтягуе провайдера. Та й хочеться наукові усілякі канали подивитись. Провайдер прямого плейлиста не дае. З усім іншим все ок. Фільми, додатки... а от з телебаченням біда. Треба якось виправдовувати придбання тв бокс а то змусять віднести назад у магазин :)
спідтест видае 40-46 мегабіт.
Заздалегідь дякую.

Лікарняний найманого працівника у ФОП спрощенця?

Вітаю всіх з Різдвом та прошу допомогти з таким питанням.

У ФОП спрощенця 2 групи 1 найманий працівник. Все було просто поки Він не захворів. Виникло питання, що нам робити з лікарняним, який Він принесе. А саме щодо взаємовідносин з соцстрахом.

Як взагалі все це відбувається? Чи обов'язково відкривати зарплатний рахунок в банку? Про звіт ЄСВ Я взагалі мовчу.

Зарплату працівник отримує в руки, а не через банк.

Може хто підкаже, чи направить на якусь зрозумілу статтю.

Заздалегідь дякую.

6291 6879

Краща відповідь:

Відбувається це так : заносите заяву-розрахунок у фонд. Вони по ній Вам перераховують гроші на спецрахунок (відкривається у банку). Потім Ви з цього спецрахунку сплачуєте цю суму на його картковий рахунок, тільки мінус податок і військовий, а токож сплачуєте ЄСВ в пенсійний своїми коштами. Чекаєте на перевірку із фонду (може бути напротязі трьох років). Все.

Помогите найти инструкцию или информацию о сокоохладителе ЗИЛ

Здравствуйте. Помогите пожалуйста найти инструкцию или информацию о сокоохладителе ЗИЛ.

Откопали простоявший 10 лет в гараже сокоохладитель ЗИЛ на 2 колбы. резинки целые (кроме пережатых сосков), нигде не течет, студит как сумасшедший (после такого простоя!) Но не циркулирует жидкость (при запуске бьет фонтанчик на 1 сек. ) Ну в общем хотелось бы почитать литературу по поводу этого аппарата, его устройства и его правильной эксплуатации, обслуживания ну или чего нибудь по аналогии а то ходим вокруг него как обезьяны вокруг банана.
Заранее спасибо.

Вирус - Андроид, антивирус - Андроид, антивирус Андроид - вирус?

Всем привет. Отвечал на один вопрос и плавно перешел во второй.
Вирус - Андроид, антивирус - Андроид, антивирус Андроид - вирус? Есть мнение, что вирусы и антивирусы на Андроид это все фигня. Вот у меня например (по крайней мере я надеюсь) намека на вирус на Андроиде 4 нет. Антивирус Др. Веб за 2 года даже не пискнул.
У кого какие мысли на этот счет?

Какую электропилу выбрать и стоит ли вообще заморачиватся?

Всем привет. Есть 5 складометров дров, а именно разборка строений (брус, доска, балки, стропила, старая мебель, оконные рамы, двери/косяки и прочий хлам. Это добро нужно распилить на дрова и сжечь в котле. И вот собственно вопрос - чем? И естественно нужен вариант подешевле и побыстрей.
Я думаю о дисковой  ручной пиле. Циркулярка стационар конечно лучше но дороже, шире, и как ни странно прикреплена к одному месту.
В общем выбираю между недорогой цепной и дисковой. Бензопилой я уже пробовал (Штиль у друга брал) намудохался и провонялся.... Клугляк шел нормально, но вот дело дошло до старых поддонов и оконных рам - все, гаплык. Один чувак сказал, что только дурак пилит такой строймусор цепными пилами, а нужно циркуляркой.
В общем вопрос, может кто знает. Возможно ли эту кучу (естественно постепенно, за неделю) перепилить (как болгаркой) недорогой ДРП примерно на 1,5 кв.? Типа Интертул, Интерскол, Зенит...? Или все, что не Макита и ДеВатт - Г..но? Если честно и без фанатизма, они пилят?
Заранее спасибо!

Хто знає, що це за пристрій на фото. Компрессор/рефрежератор?

Хто знає, що це за пристрій на фото. Компрессор/рефрежератор? Скільки така штука коштує? Дуже важкий.  Заздалегідь Дякую.

Де скачати ел. версію журналу "Початкова школа" 2015

Добрий день, Підкажіть будь ласка де можна розжитись ел. версією журналу "Початкова школа" номери за 2015 рік. Дуже потрібно, а знайти не можу. В бібліотеку їхати немає змоги. Заздалегідь дякую.