Питання по Xiaomi Redmi Note 5

Підкажіть, будь ласка, хто в темі. Придбав даний девайс (раніше китайця цієї комапнії не було). Версія прошивки 9.5.19.0 стабільна. Не можу встановити сторонні програми, не з Плей-маркета. Я знаю, що потрібно увімкнути цю можливість в налаштуваннях, так як робив це у своєму старому Самсунгу. Подивився в інтернеті як це робиться конкретно в MiUi і тут облом! Скрізь пише, що потрібно перейти в додаткові налаштування, конфіденційність і так перемикач щодо встановлення сторонніх програм. Але я захожу точно так само у себе на смартфоні і в конфіденційності навпроти сторонніх програм немає перемикача, а просто далі перехід в це меню (сторонні програми), де відображається список системних програм і під назвою кожної написано "заборонено". Заходжу в якусь із них і там можна дозволити встановлення з даної програми. Як це можна установити з "Плей музики", "Плей фільмів" чи сяомішної програми "Безопасность".

В списку прогhам не можу відключити гугловські фільми чи музику, як це було на самсунгу: відключив (видалити звичайно не можна) і ярлики просто зникли, а тут не можна, хіба що зупинити, але вони всеодно маячать.

Ще така дрібниця, але тим не менш: не створюється віджет "Прискорювач" від КлінМастера. Там потрібно зайти в прискорення і натиснути "Створити", але нічого не відбувається, нажавши хоч разів 100...

Питання закрите

0