Як заспамити мило?

Проблема ось в чрму: один нехороший сайт постійно спамить рекламою на моєму. Вже і їх адміністрації скаржився... 0. До людей не доходить. Хочу використати більш зрозумілий для них метод - їх же. Як зробити так, щоб їм приходили тони спаму? Їх мило є.

Нужна книга!

Где скачать Mein Kampf на иврите?

Вихід з християнства

Чисто теоретично, чи може людина війти з християнства після хрещення?

Гімн

Навіщо з гімну України прибрали куплети:

Станем, браття, в бій кривавий від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому; Чорне море ще всміхнеться, дід Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні доленька наспіє.

та

А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відоб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж ворогами.

Питання на засипку

Що більше важить: літр води чи літр ртуті?

Fraps не знімає скріншоти з DOSBox

Роблю опис, і виникла ця проблема. Зберігати кожну картинку окремо занадто довго і незручно. А робити скріншоти з DOSBox програма не хоче.

Що чекає на язичника після смерті?

Якщо з християнами ясно - Рай чи Пекло, то куди повинна потрапити душа язичника? Які в язичестві "Рай" та "Пекло" та вимоги, щоб туди потрапити?

ГМО

Чому продукти з ГМО коштують дорожче чим без ГМО? В чому логіка?

Курси С++

Хто може підказати до кого краще всього записатись на базову програму С++? Курсів багато, але хочеться обрати кращий - той який дасть хороші знання та де працюють хороші педагоги. Може хтось може щось порадити з влаксного досвіду?